Förvaltningsadministratör

Som förvaltningsadministratör hos oss på Nordic PM blir du involverad i flera av våra uppdrag och kommer därmed ha många olika kontaktytor med såväl uppdragsgivare och hyresgäster som medarbetare beträffande diverse frågor som rör fastigheterna och våra uppdragsgivares hyresgäster.

Arbetet kan även komma att innebära att assistera de ansvariga för kund- och leverantörsreskontran med dagliga arbetsuppgifter.

Rollen innebär att självständigt kunna driva arbetet med hyresadministration och vara delaktig i att utveckla arbetssätt och rutiner. Som person behöver du därför vara noggrann och strukturerad med en god förmåga att kommunicera på olika nivåer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hyresadministration, med hyresavisering och reskontra för hyror.
  • Kvalitetssäkring av hyressystem, med ansvar för granskning och registrering av hyresavtal.
  • Framtagning av aviseringslistor och förvaltarrapporter.
  • Stöttande funktioner inom vår fastighetsförvaltning, genom nära samarbete med förvaltare, uthyrare och ekonomiavdelning, som förses med underlag, hantering av hyresavtal samt sammanställning av uppgifter om fastigheten och ytor, hyresgästlistor, parkeringsfrågor m.m.
  • Stöttande funktion till företagets ekonomiavdelning med kreditupplysningar, fakturahantering och rapportering.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av rollen som administratör inom fastighetsbranschen. Vi ser att du är ansvarskännande och driftig, tar egna initiativ och har en god prioriteringsförmåga. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetssystem såsom Vitec, Fastnet eller REAL.

Dina personliga egenskaper

Då vi är konsulter behöver vi dagligen anpassa oss efter våra kunders behov och förutsättningar. Det kräver en god förmåga att arbeta strukturerat utifrån varje situation. Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

 

Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som medarbetare hos oss får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.
Placering är på vårt huvudkontor i Danvikstull i Nacka.

 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-02-06.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Förvaltningsadministratör” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 070-22 59 508.

 

Välkommen att kontakta mig för mer information

Bild på Mathilda Reinius

Mathilda Reinius

Tel: 0702-25 95 08

E-post