Förvaltningschef

Nu söker Nordic PM en Förvaltningschef som vill vara med på vår spännande resa.

Rollen som Förvaltningschef innebär att du kommer vara ansvarig för ledning, uppföljning och kvalitetssäkring av bolagets tjänsteleveranser, det vill säga våra förvaltningsuppdrag. Du ska skapa förutsättningar för företagets tillväxt och för att våra medarbetare ska kunna leverera lönsamma tjänster med hyresgästernas nöjdhet i fokus. Du som ansvarig för förvaltningen har största fokus på att utveckla och förädla uppdragsgivarens fastigheter.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar att hålla ihop och leda arbetet med rapportering, budget, prognos och uppföljning mot våra uppdragsgivare. Du stöttar dina medarbetare i arbetat att initiera, leda samt upphandla tekniska utredningar och teknikprojekt. Du kommer också att vara ett stöd för dina medarbetare när det gäller att upprätta underhållsplaner och beslutsfattande gällande underhållsprojekt.

I din roll som Förvaltningschef ingår det att vara ett bollplank till förvaltningsorganisationen gällande hyresförhandling och hyresjuridik.

Du kommer även att arbeta med verksamhetsutveckling genom att säkerställa att det finns processer och rutiner som säkerställer ett smidigt flöde och en hög nivå på förvaltningens arbete. Att coacha medarbetarna mot företagets affärsmål kommer vara en viktig del i ditt arbete.

Förvaltningschefen rapporterar till VD och tjänsten är placerad på Nordic PMs huvudkontor i Nacka.

 

 Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant erfarenhet från förvaltning av kommersiella fastigheter och som har ett genuint intresse för fastigheter och att göra långsiktiga affärer. Vi sätter stort värde på dig som person, att du ska passa in i vår organisation och trivas.

Vidare bedömer vi att du:

  • Har erfarenhet av chefsrollen.
  • Har kunskaper inom fastighetsdrift och underhållsprojekt för att kunna coacha dina medarbetare inom dessa områden.
  • Har tidigare erfarenhet av att upphandla, beställa och leda ombyggnadsprojekt samt av att driva hyresförhandlingar och tillämpa hyreslagen så du kan vara ett stöd till dina medarbetare.
  • Har stor ansvarskänsla och trivs med att självständigt driva ditt arbete på ett strukturerat sätt.
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har en mycket god datorvana.

 

 Dina personliga egenskaper

Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du är handlingskraftig och van vid ett självständigt arbetssätt där du själv tar ansvar för ditt arbetsområde. Du brinner för att driva verksamheten framåt och har engagemang att coacha dina medarbetare. Du är utåtriktad och duktig på att bygga relationer och att underhålla dem.  Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

 

Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya Förvaltningschef får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Förvaltningschef” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 076-136 80 19.

Välkommen att kontakta mig för mer information

Bild på Mathilda Reinius

Mathilda Reinius

Tel: 0702-25 95 08

E-post