För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Ålgrytevägen 29

  • 60 kvm
Anpassningsbar butiks-/kontorslokal utan nyckelpeng i nybyggt hus i Bredäng Denna yteffektiva lokal om 60 kvm ligger i ett av de tre nybyggda punkthusen i BRF Mälartrion på Ålgrytevägen, precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden. Lokalen lämpar sig väl för såväl butik som kontor och har ett attraktivt hörnläge i markplan, med fönster i två väderstreck och god tillgänglighet via egen entré direkt mot gatan.

Då lokalen, precis som huset, är nybyggt så är det inte aktuellt med s.k. "nyckelpeng" för överlåtande av verksamhet/hyresavtal. Lokalen kan anpassas med planlösning, inredning och installationer för att passa tillträdande hyresgästs behov. Inflyttning kan ske under tredje kvartalet 2017.

Vi ser gärna en hyresgäst med en verksamhet som erbjuder de boende i fastigheten och området en bra service, alternativt en kontorsverksamhet med kommersiell inriktning som exempelvis mäklarbyrå. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus, och den kommer ej heller att anpassas för matlagning och kylt soprum finns ej tillgängligt.

Planlösning

Lokalen består till övervägande del av en stor öppen yta i hörnläge på bottenvåningen, med fönster i två väderstreck. I lokalens inre finns ett större WC med dusch. I övrigt anpassas planlösningen efter överenskommelse med tillträdande hyresgäst, och det är exempelvis möjligt att skapa pentry m.m.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Skärholmen
Område Bredäng
Gatuadress Ålgrytevägen 29
Kommunikationer Fastigheten ligger lättillgängligt vid Ålgrytevägen, som löper genom de norra delarna av Bredäng, och nära Mälarhöjdsvägen som leder in till de centrala delarna av Mälarhöjden.

Tunnelbanestationerna Bredäng och Mälarhöjden, på den röda linjen, ligger båda på promenadavstånd.

Nära fastigheten finns busshållplatser för linjerna 135, 153 och 163, som går till en mängd olika destinationer som Hägersten, Skärholmen, Vårberg, Fridhemsplan, Västerbroplan, Marievik, Fruängen, Älvsjö, Svedmyra, Kärrtorp m.fl.
Parkering På intilliggande gator finns gott om p-platser
Service På promenadavstånd från fastigheten ligger Bredäng Centrum, som är ett utomhuscentrum vid tunnelbanestationen med cirka 30 butiker och restauranger. Här finns bl.a. matvaruaffärer som Hemköp och ICA Supermarket, samt detaljhandel och service i form av gym, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, apotek, postombud, frisörer m.m.
Omgivning Fastigheten där denna lokal finns är en av tre helt nybygga flerfamiljshus i en bostadsrättsförening med 110 lägenheter som uppförts av Veidekke, och som ligger i de nordöstra delarna av Bredäng, precis på gränsen till Mälarhöjden.

Det omedelbara närområdet i Bredäng består till övervägande del av flerfamiljshus, medan bebyggelsen i intilliggande Mälarhöjden mestadels består av villa- och radhusbebyggelse. Några stenkast bort, vid Mälaren, ligger mysiga Kafé Lyran och Mälarhöjdsbadet med ångbåtsbryggan.
Vägbeskrivning Från E4/E20 tar man av Bredängsvägen, vid trafikplats Bredäng, som man sedan följer i ca 800 meter till Ålgrytevägen där fastigheten ligger.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.