För mer information

Intresseanmälan

Ålgrytevägen 29

  • 60 kvm
Nyproducerad butiks-/kontorslokal i markplan för omgående tillträde. Yteffektiv lokal om 60 kvm i markplan i ett nyproducerat punkthus i BRF Mälartrion. Lokalen är belägen på Ålgrytevägen, precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden.

Hyra: ca 9 600 kr/mån inkl värme och fastighetsskatt, exkl moms.

Lokalen lämpar sig väl för både butik och kontor. Ett attraktivt hörnläge med fönster i två väderstreck och stora glaspartier ger lokalen ett bra skyltläge och ett fint ljusinsläpp. Egen entré direkt från gatan.

Lokalen är färdigställd för omgående tillträde.

Lokalen passar både som butik, showroom och kontor. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus.
EJ lämplig för matverksamhet. Kylt soprum finns ej tillgängligt.

Planlösning

Lokalen består till övervägande del av en stor öppen yta i hörnläge på bottenvåningen, med fönster i två väderstreck. I lokalens inre finns ett större WC med dusch. I övrigt anpassas planlösningen efter överenskommelse med tillträdande hyresgäst, och det är exempelvis möjligt att skapa pentry m.m.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Skärholmen
Område Bredäng
Gatuadress Ålgrytevägen 29
Kommunikationer Fastigheten ligger lättillgängligt vid Ålgrytevägen, som löper genom de norra delarna av Bredäng, och nära Mälarhöjdsvägen som leder in till de centrala delarna av Mälarhöjden.

Tunnelbanestationerna Bredäng och Mälarhöjden, på den röda linjen, ligger båda på promenadavstånd.

Nära fastigheten finns busshållplatser för linjerna 135, 153 och 163, som går till en mängd olika destinationer som Hägersten, Skärholmen, Vårberg, Fridhemsplan, Västerbroplan, Marievik, Fruängen, Älvsjö, Svedmyra, Kärrtorp m.fl.
Parkering På intilliggande gator finns gott om p-platser
Service På promenadavstånd från fastigheten ligger Bredäng Centrum, som är ett utomhuscentrum vid tunnelbanestationen med cirka 30 butiker och restauranger. Här finns bl.a. matvaruaffärer som Hemköp och ICA Supermarket, samt detaljhandel och service i form av gym, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, apotek, postombud, frisörer m.m.
Omgivning Fastigheten där denna lokal finns är en av tre helt nybygga flerfamiljshus i en bostadsrättsförening med 110 lägenheter som uppförts av Veidekke, och som ligger i de nordöstra delarna av Bredäng, precis på gränsen till Mälarhöjden.

Det omedelbara närområdet i Bredäng består till övervägande del av flerfamiljshus, medan bebyggelsen i intilliggande Mälarhöjden mestadels består av villa- och radhusbebyggelse. Några stenkast bort, vid Mälaren, ligger mysiga Kafé Lyran och Mälarhöjdsbadet med ångbåtsbryggan.
Vägbeskrivning Från E4/E20 tar man av Bredängsvägen, vid trafikplats Bredäng, som man sedan följer i ca 800 meter till Ålgrytevägen där fastigheten ligger.

För mer information

Intresseanmälan