För mer information

Intresseanmälan


Centrumvägen 2

  • 170 kvm
170 väldisponerade kvadratmeter fördelade mellan 7 st kontorsrum på eget våningsplan. Snabbtåg och buss nås till fots inom 2 min. Mitt i centrala Nykvarn ligger denna ljusa och trevliga kontorslokal om cirka 170 kvadratmeter. Lokalen ligger på en trappa där man som hyresgäst ensam disponerar hela våningsplanet.

Samtliga kontor har fina ljusinsläpp, några med extra stora fönsterpartier och genomgående för hela lokalen är den generösa takhöjden som ger ytterligare rymd.

Möjlighet finns till fina konferensrum då några av kontorsrum är vältilltagna och utmärkt lämpade för detta. I anslutning till lokalens ena entré finns ett funktionellt och nyligen renoverat pentry. Pentryt är ordentligt utrustat med både bl.a kyl/frys, diskmaskin, diskbänk och gott om köksskåp. Det finns också våtrumsgrupp med två WC,

Lokalen har två entréer som nås via separata trapphus. Vid behov finns möjlighet att hyra förrådsyta på vinden. Parkeringsyta finns utanför byggnaden samt gästparkering inom 50 m med garagemöjligheter.

Omgående tillträden är möjligt.

Omgivningen bjuder bland annat på ett centrum under expansion där flera delar i stadsplanen redan färdigställts och som inom några år kommer vara fylld med ytterligare trevliga och mysiga butiker. Idag finns här flertalet restauranger och service.

Planlösning

Lokalen är fördelade över hela det övre planet i byggnaden och inrymmer 7 st kontorsrum samt pentry och wc. Flertalet av kontoren är mycket rymliga med stora fönsterpartier.

Fastigheten

Kommun Nykvarn
Ort Nykvarn
Område Nykvarn
Gatuadress Centrumvägen 2
Kommunikationer Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.
Parkering Parkering finns i anslutning till byggnaden.
Service Nykvarns centrum är under ombyggnad och kommer inom några år vara fylld med trevliga och mysiga butiker. Kända turistmål i kommunen är bl a "kakslottet" i Taxinge och Lådbilslandet. ''Det är mycket på gång i Nykvarn
Omgivning Orten ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. Antalet invånare vuxit med ett par tusen de senare åren och består idag av ca 10 000 personer.
Allmänt Arbetet med omvandling av Nykvarns nya centrum startade år 2015. Invigningen Omvandlingen av det nya centrumet har därefter fortsatt i en andra etapp under 2017/2018 som inneburit att det dels byggts ett parkeringsgarage dels byggts ett nytt lägenhetshus med 42 bostadsrätter samt butiker i bottenplan, dels byggts sex stycken stadsradhus.

Detaljplanen för nya Nykvarns Centrum, Grytan 3, vann laga kraft 2014-01-15. Detaljplanen innehåller 25 000 kvadratmeter bostäder samt utökad yta för kommersiell och offentlig service - från idag 4000 kvadratmeter till 9500 kvadratmeter. Till detta kommer nya kontorsytor med upp till 4800 kvadratmeter och parkeringsytor ovan jord samt i två våningar under mark.
Vägbeskrivning Nykvarn ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.

För mer information

Intresseanmälan