För mer information

Intresseanmälan

Elektronvägen 4

  • 2618-4600 kvm
Rymligt höglager om 2 618 kvm med bra läge i Flemingsbergsdalen i Huddinge. Denna stora och rymliga lagerlokal, med takhöjd om upp till som högst 7 meter, har gott om utrymme för smidig och effektiv logistik. Lagerdelen av lokalen nås via en stor lastport med lyftbord mot den stora inhägnade gårdsplanen, med gott om manöverutrymme för stora fordon.

Det finns även en dörr mot fastighetens innergård, som är möjlig att bredda, för ytterligare inlastningsmöjligheter.

Lokalen är i gott skick och ytorna kan anpassas utifrån hyresgästens önskemål och här finns mycket goda förutsättningar för flera olika verksamhetstyper inom exempelvis lager, logistik och produktion.

Vid behov finns möjligheter att lägga till ytterligare ytor för att skapa en sammanhängande lokal om sammanlagt upp till 4 600 kvm, varav ca 500 kvm utgörs av kontorsytor.

Fastigheten har ett mycket bra logistikläge precis invid Huddingevägen (väg 226) och närhet till Glömstavägen/Storängsleden (väg 259).

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av en stor och rymlig öppen yta med en takhöjd mellan 5-7 meter. I lokalen finns även utrymmen för kontor/personalrum, förråd, samt flera utrymmen med WC och dusch. Det finns även ytor i anslutning till förbindelsegången mellan lagerlokalen och den stora lastporten, vilka är möjliga att utnyttja för bl.a. kontor eller förvaring.

Fastigheten

Kommun Huddinge
Ort Huddinge
Område Flemingsberg
Gatuadress Elektronvägen 4
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till bl.a. de stora trafiklederna Huddingevägen (väg 226) och Glömstavägen/Storängsleden (väg 259) som på några minuter leder till E4.

Pendeltåg: Fastigheten ligger endast ca 500 meter från Flemingsbergs station, på sträckan Södertälje - Stockholm - Märsta.

Tåg: På Flemingsbergs station stannar även SJ:s regionaltåg, som tar dig till ett flertal destinationer, som Stockholms Central, Södertälje, Eskilstuna, Örebro, Nyköping, Norrköping, Linköping, Gnesta, Flen, Katrineholm, Vagnhärad, Arboga m.fl. orter.

Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 704 (Björnkulla - Flemingsbergs stn - Visättra - Huddinge sjh - Huddinge stn - Källbrink - Segeltorp - Fruängen), samt 713 (Tumba stn - Tullinge stn - Kästa - Huddinge sjh - Flemingsbergs stn - Visättra sportcenter).
Parkering Det finns gott om p-platser att hyra på den stora parkeringen som ligger intill fastigheten.
Service I fastigheten finns populära restaurang Billmansro. som serverar en välförsedd lunchbuffé till hyresgäster och besökare.

Alldeles i närheten av fastigheten finns en nyöppnad ICA Maxi Stormarknad, som är en del av den första etappen av det nya Flemingsbergsdalen som växer fram. I närområdena Visättra och Flemingsberg finns ett flertal restauranger och butiker, med bl.a. ett 20-tal i närbelägna Flemingsberg Centrum.

I närområdet finns även en av Storstockholms största idrottsanläggningar, Visättra Sportcenter för bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motions- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym. Precis intill ligger även BMX-hallen Capital Bike Park.

I Flemingsberg finns även Flemingsbergshallen, som är en sporthall med flera möjliga användningsområden, som två basketbanor, fyra badmintonbanor, två volleybollplaner, en handbollsplan, samt en tennisbana.
Omgivning Fastigheten ligger i Flemingsbergsdalen i Huddinge, mellan Huddingevägen och Regulatorvägen, endast några hundra meter från Flemingsbergs station. . I samma fastighet som lokalerna återfinns bl.a. företag som Selga, LKAB Wassara och Orbit One.

I Flemingsbergsdalen skapas för närvarande en ny stadsdel med flera kvarter av bostäder, handel, service, kontor, kultur och idrott. Första inflyttningen i de nya bostäderna har skett under 2016, tillsammans med öppnandet av ett ICA Maxi.

Flemingsberg är redan i dag centrum i södra Stockholm. Här finns Campus Flemingsberg med fem högskolor och drygt 17 000 studenter, ett universitetssjukhus samt ett starkt rättscentrum med en av Sveriges största tingsrätter. Här finns även en av Sveriges största tågstationer med mer än 20 000 resande varje dygn. Flemingsbergs utveckling till en sammanhängande stadsmiljö med ett samlande centrum med handel, service, restauranger och kultur ger en stark potential för nya kontorsetableringar, något som förstärks av dagens pendlingsmöjligheter till hela Mälarregionen som blir ännu bättre med hjälp av Spårväg syd, Förbifart Stockholm och Tvärförbindelse Södertörn. När vi når 2030 blir Flemingsberg en knutpunkt för närmare 600 000 invånare.
Vägbeskrivning Från Stockholm följer man Huddingevägen (väg 226) söderut till avfarten österut mot Björnkula, Visättra och Flemingsbergsdalen, där fastigheten är belägen. Från avfarten följer man Regulatorvägen ca 500 meter till Elektronvägen som man finner på väster sida.

Från fastigheten leder en cirka 500 meter lång gångväg till Flemingsbergs station, där SL:s pendeltåg och SJ:s regionaltåg stannar.

Man kan även ta sig till fastigheten med buss (linje 704 & 713) och kliver då av på hållplats Kvarnängsvägen, som ligger drygt 200 meter från fastigheten.

För mer information

Intresseanmälan