För mer information

Intresseanmälan


Elektronvägen 4

  • 778-2334 kvm
Flexibla kontorslokaler över tre hela våningsplan i Flemingsbergsdalen i Huddinge Dessa flexibla och rymliga lokaler fördelar sig över tre våningar, plan 2-4, i fastigheten vilka kan hyras var för sig eller tillsammans. Lokalerna lämpar sig väl för exempelvis kontor eller utbildning. Lokalerna upptar hela våningsplan och är genomgående med fönster i två väderstreck och är de för närvarande rumsindelade, med gott om glaspartier som tar till vara och sprider dagsljuset.

Ytskikten är ljusa och golven i kontorsrummen är till stora delar belagda med stavparkett. Lokalerna är i gott skick och kan anpassas med planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. utifrån tillträdande hyresgästs önskemål för att bli precis så toppmodern och representativ som krävs för att vara den perfekta lokalen för ert företag att verka och trivas i.

Interiörbilderna i denna annons utgörs av exempelbilder från befintlig hyresgäst i en liknande kontorslokal fastigheten. Vid behov finns möjligheter att även hyra till ytterligare kontors-, konferens- och lagerytor i olika storlekar i fastigheten. På plan 2 finns t.ex. i dagsläget en interntrappa som leder till förråds- och datahallslokaler på plan 1.

Planlösning

Lokalerna fördelar sig över tre hela våningsplan om vardera ca 778 kvm i fastighetens kontorsbyggnad, med gott om ljusinsläpp genom de många fönstren i två väderstreck. Planlösningarna på våningsplanen är i dagsläget rumsindelade, med ett flertal kontorsrum i olika storlek som ligger på båda sidor om de korridorer som löper i våningsplanens mitt. På varje våningsplan finns även pentryn med pausytor, konferensrum, WC, städskrubb och förrådsytor.

Våningsplanen kan hyras var för sig, eller tillsammans, och planlösningen är flexibel, med goda möjligheter att exempelvis ta bort innerväggar vid behov, för att skapa större öppna ytor. Det finns även möjlighet att integrera fler lokalytor på angränsande våningsplan i fastigheten.

Fastigheten

Kommun Huddinge
Ort Huddinge
Område Flemingsberg
Gatuadress Elektronvägen 4
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till bl.a. de stora trafiklederna Huddingevägen (väg 226) och Glömstavägen/Storängsleden (väg 259) som på några minuter leder till E4.

Pendeltåg: Fastigheten ligger endast ca 500 meter från Flemingsbergs station, på sträckan Södertälje - Stockholm - Märsta.

Tåg: På Flemingsbergs station stannar även SJ:s regionaltåg, som tar dig till ett flertal destinationer, som Stockholms Central, Södertälje, Eskilstuna, Örebro, Nyköping, Norrköping, Linköping, Gnesta, Flen, Katrineholm, Vagnhärad, Arboga m.fl. orter.

Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 704 (Björnkulla - Flemingsbergs stn - Visättra - Huddinge sjh - Huddinge stn - Källbrink - Segeltorp - Fruängen), samt 713 (Tumba stn - Tullinge stn - Kästa - Huddinge sjh - Flemingsbergs stn - Visättra sportcenter).
Parkering Det finns gott om p-platser att hyra på den stora parkeringen som ligger intill fastigheten.
Service I fastigheten finns populära restaurang Billmansro. som serverar en välförsedd lunchbuffé till hyresgäster och besökare.

Alldeles i närheten av fastigheten finns en nyöppnad ICA Maxi Stormarknad, som är en del av den första etappen av det nya Flemingsbergsdalen som växer fram. I närområdena Visättra och Flemingsberg finns ett flertal restauranger och butiker, med bl.a. ett 20-tal i närbelägna Flemingsberg Centrum.

I närområdet finns även en av Storstockholms största idrottsanläggningar, Visättra Sportcenter för bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motions- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym. Precis intill ligger även BMX-hallen Capital Bike Park.

I Flemingsberg finns även Flemingsbergshallen, som är en sporthall med flera möjliga användningsområden, som två basketbanor, fyra badmintonbanor, två volleybollplaner, en handbollsplan, samt en tennisbana.
Omgivning Fastigheten ligger i Flemingsbergsdalen i Huddinge, mellan Huddingevägen och Regulatorvägen, endast några hundra meter från Flemingsbergs station. Flemingsbergsdalen gränsar till bostadsområdena Visättra i söder, Solgård i norr, samt Flemingsberg i väster.

I Flemingsbergsdalen skapas för närvarande en ny stadsdel med flera kvarter med bostäder, handel, service, kontor, kultur och idrott. Första inflyttningen i de nya bostäderna har skett under 2016, tillsammans med öppnandet av ett ICA Maxi.

I Flemingsberg, populärt kallat "Flempan", ligger bl.a. Södertörns högskola, filialer av Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset, Polishus och Polishögskolan, samt Södertörns tingsrätt. I samma fastighet som lokalerna återfinns bl.a. företag som Selga, LKAB Wassara och Orbit One.
Vägbeskrivning Från Stockholm följer man Huddingevägen (väg 226) söderut till avfarten österut mot Björnkula, Visättra och Flemingsbergsdalen, där fastigheten är belägen. Från avfarten följer man Regulatorvägen ca 500 meter till Elektronvägen som man finner på väster sida.

Från fastigheten leder en cirka 500 meter lång gångväg till Flemingsbergs station, där SL:s pendeltåg och SJ:s regionaltåg stannar.

Man kan även ta sig till fastigheten med buss (linje 704 & 713) och kliver då av på hållplats Kvarnängsvägen, som ligger drygt 200 meter från fastigheten.

För mer information

Intresseanmälan