För mer information

Intresseanmälan


Elektronvägen 6

  • 389 kvm
Flexibel lokal lämplig för kontor eller kontorshotell i Flemingsbergsdalen i Huddinge Denna flexibla lokal som ligger på plan 5 i fastigheten lämpar sig väl för exempelvis kontor, kontorshotell eller utbildning. Lokalen, som upptar ett halvt våningsplan är genomgående med fönster i två väderstreck och är för närvarande rumsindelad, med gott om glaspartier som tar till vara och sprider dagsljuset.

Ytskikten är ljusa och golven i kontorsrummen är till stora delar belagda med stavparkett. Lokalen är i gott skick och kan anpassas med planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. utifrån tillträdande hyresgästs önskemål för att bli precis så toppmodern och representativ som krävs för att vara den perfekta lokalen för ert företag att verka och trivas i.

Bland bilderna i annonsen finns även exempelbilder från befintlig hyresgäst i en liknande kontorslokal fastigheten. Vid behov finns möjligheter att även hyra till ytterligare kontors-, konferens- och lagerytor i olika storlekar i fastigheten.

Planlösning

Lokalen utgörs av ett halvt våningsplan i fastighetens kontorsbyggnad, med gott om ljusinsläpp genom de många fönstren i två väderstreck. Planlösningen är i dagsläget rumsindelad, med ett flertal kontorsrum i olika storlek som ligger på båda sidor om den korridor som löper i lokalens mitt. I lokalen finns även pentry med pausyta, konferensrum, WC, städskrubb och förrådsytor.

Planlösningen är flexibel, med goda möjligheter att exempelvis ta bort innerväggar vid behov, för att skapa större öppna ytor. Det finns även möjlighet att hyra fler kontorsytor på underliggande våningsplan i fastigheten.

Fastigheten

Kommun Huddinge
Ort Huddinge
Område Flemingsberg
Gatuadress Elektronvägen 6
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till bl.a. de stora trafiklederna Huddingevägen (väg 226) och Glömstavägen/Storängsleden (väg 259) som på några minuter leder till E4.

Pendeltåg: Fastigheten ligger endast ca 500 meter från Flemingsbergs station, på sträckan Södertälje - Stockholm - Märsta.

Tåg: På Flemingsbergs station stannar även SJ:s regionaltåg, som tar dig till ett flertal destinationer, som Stockholms Central, Södertälje, Eskilstuna, Örebro, Nyköping, Norrköping, Linköping, Gnesta, Flen, Katrineholm, Vagnhärad, Arboga m.fl. orter.

Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 704 (Björnkulla - Flemingsbergs stn - Visättra - Huddinge sjh - Huddinge stn - Källbrink - Segeltorp - Fruängen), samt 713 (Tumba stn - Tullinge stn - Kästa - Huddinge sjh - Flemingsbergs stn - Visättra sportcenter).
Parkering Det finns gott om p-platser att hyra på den stora parkeringen som ligger intill fastigheten.
Service I fastigheten finns populära restaurang Billmansro. som serverar en välförsedd lunchbuffé till hyresgäster och besökare.

Alldeles i närheten av fastigheten finns en nyöppnad ICA Maxi Stormarknad, som är en del av den första etappen av det nya Flemingsbergsdalen som växer fram. I närområdena Visättra och Flemingsberg finns ett flertal restauranger och butiker, med bl.a. ett 20-tal i närbelägna Flemingsberg Centrum.

I närområdet finns även en av Storstockholms största idrottsanläggningar, Visättra Sportcenter för bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motions- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym. Precis intill ligger även BMX-hallen Capital Bike Park.

I Flemingsberg finns även Flemingsbergshallen, som är en sporthall med flera möjliga användningsområden, som två basketbanor, fyra badmintonbanor, två volleybollplaner, en handbollsplan, samt en tennisbana.
Omgivning Fastigheten ligger i Flemingsbergsdalen i Huddinge, mellan Huddingevägen och Regulatorvägen, endast några hundra meter från Flemingsbergs station. Flemingsbergsdalen gränsar till bostadsområdena Visättra i söder, Solgård i norr, samt Flemingsberg i väster.

I Flemingsbergsdalen skapas för närvarande en ny stadsdel med flera kvarter med bostäder, handel, service, kontor, kultur och idrott. Första inflyttningen i de nya bostäderna har skett under 2016, tillsammans med öppnandet av ett ICA Maxi.

I Flemingsberg, populärt kallat "Flempan", ligger bl.a. Södertörns högskola, filialer av Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset, Polishus och Polishögskolan, samt Södertörns tingsrätt. I samma fastighet som lokalerna återfinns bl.a. företag som Selga, LKAB Wassara och Orbit One.
Vägbeskrivning Från Stockholm följer man Huddingevägen (väg 226) söderut till avfarten österut mot Björnkula, Visättra och Flemingsbergsdalen, där fastigheten är belägen. Från avfarten följer man Regulatorvägen ca 500 meter till Elektronvägen som man finner på väster sida.

Från fastigheten leder en cirka 500 meter lång gångväg till Flemingsbergs station, där SL:s pendeltåg och SJ:s regionaltåg stannar.

Man kan även ta sig till fastigheten med buss (linje 704 & 713) och kliver då av på hållplats Kvarnängsvägen, som ligger drygt 200 meter från fastigheten.

För mer information

Intresseanmälan