För mer information

Intresseanmälan


Evenemangsgatan 17

  • 269 kvm
Perfekt lokal för kontor/showroom om 269 kvm med egen entré i Arenastaden invid MoS Perfekt lokal för kontor eller showroom om 269 kvm i attraktiva Arenastaden. Lokalen har egen entré från en sidogata till den välbesökta Evenemangsgatan samt entré från fastighetens inbjudande invändiga entréhall.

Lokalen med sin generösa takhöjd och ljusa ytor ger fantastiska förutsättningar att etablera såväl kontor som showroom och den egna entrén direkt från gatan ger mycket god tillgänglighet.

Ytskikten i lokalen är genomgående ljusa och de rum som finns är till stor del glasade vilket ger lokalen en luftig känsla.

Lokalen har ett perfekt läge i fastigheten på Evenemangsgatan där ett flertal större företag har sina kontor och många människor har sina arbetsplatser. Mall of Scandinavia med sitt stora utbud av shopping och service är beläget tvärs över gatan.

Lokalen är tillgänglig från 1/11 2019.

OBS! ej aktuellt med verksamheter inom mat & dryck.

Planlösning

Lokalen har idag en blandad planlösningen. Innanför lokalens entré från fastighetens gemensamma entréhall finns ett pentry i anslutning till en öppen lounge och receptionsyta. I lokalens mitt finns ett större glasat mötesrum. Mot sidogatan där lokalen även har en egen entré finns ett mindre kontorsrum samt två större rum för landskapslösningar. I lokalens mörkare delar finns wc/rwc samt förråd och städutrymmen.

Fastigheten

Kommun Solna
Ort Solna
Område Arenastaden
Gatuadress Evenemangsgatan 17
Kommunikationer Arenastaden är mycket lättillgängligt oavsett färdmedel.

Tåg: Pendeltågstationen ligger ett fåtal minuters promenad bort och resan till Stockholm City tar 7 minuter. Med citybanan når man Odenplan på bara 3 minuter.
Tvärbanan går från Arenastaden och Solna station hela vägen till Sickla udde.

Buss: Här finns också ett tiotal busslinjer. 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515

Tunnelbana: T-Solna Centrum når man på 9 minuter till fots. 2025 ska Arenastaden få en egen tunnelbanestation på sträckningen Odenplan - Hagastaden - Arenastaden. Uppgång planeras i direkt anslutning till fastigheten på Dalvägen.

Bil/flyg: Området är även lättillgängligt med bil med direkt närhet till både E4 och E18. Man tar sig enkelt till såväl Bromma som Arlanda flygplats. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar.
Parkering Varmgarage finns i fastigheten. Separat kö och avtal tecknas för p-platser. För besökare finns betalparkering såväl på Evenemangsgatan som på Dalvägen. Intilliggande Mall of Scandinavia har ett stort parkeringsgarage där besökare till området kan parkera.
Service Arenastaden har lockat många stora företag med sitt goda kommunikationsläge och ett stort utbud av service. Bland de företag som etablerat sig i Arenastaden finns Vattenfall, SEB, Sodexo, ICA, Svenska Spel, Telia och Siemens.

Här finns nationalarenan Friends Arena samt nordens största shoppingcenter Mall
of Scandinavia med ca 210 butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, gym, apotek mm samt en stor IMAX biograf. Utöver det ligger
Arenastaden nära såväl Hagaparken som Råstasjön för fina naturupplevelser.
Omgivning I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga.

För mer information

Intresseanmälan