För mer information

Intresseanmälan


Fabriksvägen 1A

  • 189 kvm
Flexibel lokal i markplan med många möjliga användningsområden! Denna lokal, som ligger i markplan är mycket lättillgänglig och kan användas för en mängd olika verksamheter.

Lokalen har tidigare fungerat som mottagning/klinik och samtliga rum är i dagsläget försedda med handfat, och den lämpar sig därmed utmärkt för olika former av vårdverksamheter som exempelvis sjukgymnastik, naprapat, psykologm.m.

Lokalen kan dock enkelt göras iordning utifrån en ny hyresgästs önskemål för att passa andra verksamheter som exempelvis kontor med lager, showroom,
lättare industri, produktion/verkstad e.t.c.

Entrén till lokalen ligger inne i fastighetens trapphus, och det är även möjligt att skapa en ny och större entré direkt mot gårdsplanen/parkeringen som gör i och urlastning enklare.

Planlösning

Lokalens befintliga entré ligger omedelbart till höger inne i fastighetens trapphus och innanför entrédörren finns en öppen yta som lämpar sig för exempelvis reception/lounge.

Längs med fasaden finns fyra rum i olika storlek, som man passerar på väg till ett stort hörnrum som förbinder till ytterligare ett mindre rum. I lokalens inre delar återfinns även ett pentry med pausyta, två omklädningsrum med dusch, samt två WC, varav ett är handikappanpassat.

Lokalens planlösning är flexibel och såväl mindre som större öppna ytor kan skapas vid behov. Det finns även möjligheter att skapa en separat entré direkt mot parkeringen. Bifogad planritning visar befintlig planlösning, samt ett förslag till ny indelning anpassat för kontorsverksamhet.

Fastigheten

Kommun Vallentuna
Ort Vallentuna
Område Vallentuna
Gatuadress Fabriksvägen 1A
Fastighetsbeteckning Vallentuna-Mörby 1:118
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till korsningen Banvägen/Teknikvägen som löper genom centrala Vallentuna och som båda leder till väg 268 - Väsbyvägen.

Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för ett flertal busslinjer med täta avgångar:
524 (Upplands Väsby station - Vallentuna station)
608 (Stockholm, Humlegården - Norrgården)
610 (Danderyds sjukhus - Täby - Rosengården
660 & 662 (Vallentuna - Ormsta)
663 (Vallentuna station-Lindö-Gällstaberg-Säby)
687 (Vallentuna - Kista)

Roslagsbanan: Vallentuna station och Ormsta station ligger båda på promenadavstånd från fastigheten.
Parkering Det finns lediga p-platser att hyra intill fastigheten, och det finns även besöksparkering.
Service Tvärs över gatan finns Tuna Steakhouse, som är en restaurang med ett varierat utbud och som erbjuder lunchbuffé fram till kl. 14.

I området finns även frisör, sjukgymnast, kiropraktor, ortoped, hudterapeut, akupunktör, samt diverse kommunala verksamheter som utbildning, ungdomsmottagning, m.m. I närliggande Vallentuna centrum finns all övrig service man kan önska genom ett rikt utbud av butiker och restauranger.
Omgivning Fastigheten ligger på Fabriksvägen, i företagsområdet strax norr om centrala Vallentuna, vid Teknikvägen och längs med Banvägen mot Ormsta, samt Roslagsbanans sträckning mot Kårsta.

Precis intill fastigheten har Paragon Nordic (fd Aerosol Scandinavia) en stor anläggning, och i området finns ett flertal olika verksamheter, bl.a. bilverkstad, däckverkstad och mekaniska verkstäder. Området omges i övrigt av blandad bebyggelse bestående av mestadels bostäder
Vägbeskrivning Det är mycket lätt att hitta till fastigheten: Från Banvägen, som löper genom centrala Vallentuna, tar man av in på Teknikvägen som man följer ett femtiotal meter så kommer man till fastigheten. Man kan även angöra Teknikvägen från väg 268 (Väsbyvägen), och följer då den i sin sträckning österut, till man kommer till fastigheten strax intill korsningen Teknikvägen/Banvägen.

För mer information

Intresseanmälan