För mer information

Intresseanmälan


Fabriksvägen 1B

  • 238 kvm
Flexibel lokal med många användningsområden! Lokalens är belägen på en trappa. En rymlig hiss i direkt anslutning till entré finns för bra tillgänglighet.

Flexibel lokal vad gäller planlösning och kan nyttjas för flera olika verksamheter såsom kontor, mottagning för olika former av vårdverksamheter.

Ytorna kan anpassa för att passa och uppfylla ny hyresgästs behov och önskemål.
Lokalen kan hyras av icke momspliktig verksamhet.

Planlösning

Idag är lokalen mestadels rumsindelad.
10 rum i varierande storlekar, passar såväl som kontorsrum som mötes/mottagningsrum.
I anslutning till entré finns en större öppen yta med plats för besökare att sitta ned.
En reception skulle även vara möjlig att ha.
Det finns gott om vatten på flera ställen i lokalen vilket möjliggör för verksamheter som har behov av handfat.

Lokalens planlösning är flexibel och såväl mindre som större öppna ytor kan skapas vid behov. Det finns även möjligheter att skapa en separat entré direkt mot parkeringen. Bifogad planritning visar befintlig planlösning, samt ett förslag till ny indelning anpassat för kontorsverksamhet

Fastigheten

Kommun Vallentuna
Ort Vallentuna
Område Vallentuna
Gatuadress Fabriksvägen 1B
Fastighetsbeteckning Vallentuna-Mörby 1:118
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till korsningen Banvägen/Teknikvägen som löper genom centrala Vallentuna och som båda leder till väg 268 - Väsbyvägen.

Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för ett flertal busslinjer med täta avgångar:
524 (Upplands Väsby station - Vallentuna station)
608 (Stockholm, Humlegården - Norrgården)
610 (Danderyds sjukhus - Täby - Rosengården
660 & 662 (Vallentuna - Ormsta)
663 (Vallentuna station-Lindö-Gällstaberg-Säby)
687 (Vallentuna - Kista)

Roslagsbanan: Vallentuna station och Ormsta station ligger båda på promenadavstånd från fastigheten.
Parkering Det finns lediga p-platser att hyra intill fastigheten, och det finns även besöksparkering.
Service Tvärs över gatan finns Tuna Steakhouse, som är en restaurang med ett varierat utbud och som erbjuder lunchbuffé fram till kl. 14.

I området finns även frisör, sjukgymnast, kiropraktor, ortoped, hudterapeut, akupunktör, samt diverse kommunala verksamheter som utbildning, ungdomsmottagning, m.m. I närliggande Vallentuna centrum finns all övrig service man kan önska genom ett rikt utbud av butiker och restauranger.
Omgivning Fastigheten ligger på Fabriksvägen, i företagsområdet strax norr om centrala Vallentuna, vid Teknikvägen och längs med Banvägen mot Ormsta, samt Roslagsbanans sträckning mot Kårsta.

Precis intill fastigheten har Paragon Nordic (fd Aerosol Scandinavia) en stor anläggning, och i området finns ett flertal olika verksamheter, bl.a. bilverkstad, däckverkstad och mekaniska verkstäder. Området omges i övrigt av blandad bebyggelse bestående av mestadels bostäder
Vägbeskrivning Det är mycket lätt att hitta till fastigheten: Från Banvägen, som löper genom centrala Vallentuna, tar man av in på Teknikvägen som man följer ett femtiotal meter så kommer man till fastigheten. Man kan även angöra Teknikvägen från väg 268 (Väsbyvägen), och följer då den i sin sträckning österut, till man kommer till fastigheten strax intill korsningen Teknikvägen/Banvägen.

För mer information

Intresseanmälan