För mer information

Intresseanmälan


Fiskargatan 9

  • 24 kvm
Perfekt butik om 24 kvm i välbesökta Hamngården i Trosa Flexibel lokal med attraktivt läge vid den mysiga och välbesökta innergården i fastigheten Hamngården i Trosa Hamn, där bl.a. Trosa sjökrog har sin uteservering.

Lokalen har egen ingång och fönster mot den trevliga Hamngården med ett flertal butiker och caféer som lockar många besökare under årets varmare månader.

Perfekt tillfälle att öppna butik för Pop Up eller på lång sikt i ett av Trosas finaste lägen. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalen.

Planlösning

Öppen butiksyta med egen entré från Hamngården. I lokalens bakkant finns ett bakutrymme med litet pentry och wc som delas med grannhyresgästen.

Fastigheten

Kommun Trosa
Ort Trosa
Område Trosa
Gatuadress Fiskargatan 9
Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.
Parkering Det finns en stor parkering med gott om p-platser i nära anslutning till fastigheten
Service I Hamngården och de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Omgivning Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna. Hamngården, som fastigheten denna lokal ligger i kallas, består av tre sammanhållna huslängor med restaurang, kafé och sommaröppna butiker.
Vägbeskrivning Fastigheten, som kallas Hamngården, ligger i Trosa hamn precis intill Trosaåns utflöde i Östersjön. Adressen är Fiskargatan 9, som smidigt nås via Högbergsgatan (väg 218) som går till hamnen via de centrala delarna av Trosa.

För mer information

Intresseanmälan