För mer information

Intresseanmälan


Fiskargatan 9

  • 80 kvm
Flexibel butiks- eller kafélokal i välbesökta Hamngården i Trosa hamn Denna flexibla lokal har ett attraktivt läge vid den mysiga och välbesökta innergården i fastigheten Hamngården i Trosa Hamn, där bl.a. Trosa sjökrog har sin uteservering.

Lokalen har tre ingångar och två fönster mot fastighetens innergård och den har tidigare använts som rökeri. Lokalerna är därför i dagsläget anpassade för detta och det kan finnas möjligheter för en ny hyresgäst att överta befintlig köksutrustning.

Lokalen kan dock anpassas med planlösning för att passa som exempelvis juicebar, delikatessbutik eller annan verksamhet som kompletterar den befintliga restaurangen, kaféet och butikerna i Hamngården.

Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle att etablera sin verksamhet i ett av Trosas finaste lägen. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.

Planlösning

Lokalen, som tidigare varit ett rökeri, består i dagsläget av en butiksyta med två ingångar mot fastigheten Hamngårdens innergård. I lokalens inre finns ytor som använts för matberedning, i form av bl.a. kallskänk, kylrum, kök och förrådsytor. Där finns även WC med duschutrymme, samt ett städförråd.

Lokalen lämpar sig väl för att anpassas för annan verksamhet. I den bifogade planritningen finns ett förslag till ny planlösning, där själva butiksytan utökats till att bl.a. även inkludera ytan där den tredje entrédörren finns.

Fastigheten

Kommun Trosa
Ort Trosa
Område Trosa
Gatuadress Fiskargatan 9
Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.
Parkering Det finns en stor parkering med gott om p-platser i nära anslutning till fastigheten
Service I Hamngården och de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Omgivning Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna. Hamngården, som fastigheten denna lokal ligger i kallas, består av tre sammanhållna huslängor med restaurang, kafé och sommaröppna butiker.
Vägbeskrivning Fastigheten, som kallas Hamngården, ligger i Trosa hamn precis intill Trosaåns utflöde i Östersjön. Adressen är Fiskargatan 9, som smidigt nås via Högbergsgatan (väg 218) som går till hamnen via de centrala delarna av Trosa.

För mer information

Intresseanmälan