För mer information

Intresseanmälan


Götalandsvägen 218

  • 436 kvm
Inflyttningsklar lokal med attraktiv hyresnivå och ett optimalt läge invid Älvsjö Station Tillfälle att flytta in i en rymlig lokal om 436 kvm med flexibel rumsindelning och attraktiv hyresnivå ett fåtal minuters promenad från Älvsjö Station.

Bashyra i befintligt skick är 1300 kr/kvm/år exkl moms. Tillägg för driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer.

Lokalen är inflyttningsklar och har i dagsläget en blandad planlösning med såväl större som mindre rum och öppnare ytor. Ytskikten är ljusa och ljusinsläppet är bra tack vare ett stort antal fönster.

Lokalen har även goda förutsättningar att kunna anpassas utifrån er verksamhets behov och önskemål.

Läget är optimalt med goda kommunikationer och gott om service. Älvsjö Station nås på ett par minuter till fots och här finns utöver busstation och pendeltåg även väl utbyggd service och restauranger utöver.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Älvsjö
Område Älvsjö
Gatuadress Götalandsvägen 218
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Götalandsvägen ansluter i söder till Älvsjövägen (väg 271) som i sin tur leder till såväl E4 som Huddingevägen (väg 226), och i norr ansluter Götalandsvägen till Åbyvägen som i in tur leder till såväl Södra länken som till Huddingevägen.

- Pendeltåg - Älvsjö stations entré ligger endast ca 300 meter från fastigheten, och bansträckan trafikeras av samtliga pendeltågslinjer.

- Buss - Omedelbart utanför fastigheten finns hållplats för linjerna 142 (Telefonplan - Älvsjö stn), 144 (Fruängen - Älvsjö stn - Gullmarsplan), 145 (Älvsjö - Liljeholmen). Vid Älvsjö station, ca. 300 meter från fastigheten, finns hållplats för ytterligare busslinjer: 161, 163, 167 & 170.
Parkering P-platser finns att hyra i fastighetens stora garage och det finns även p-platser samt besöksparkering i direkt anslutning till lokalens entré.
Service I fastigheten finns Connect Hotel, kafé, gym (Sats), yrkesbutik (JMW Grossen) och 4 Ess second handbutik. Mittemot fastigheten finns det nybyggda designhotellet Motel L med plats för över 200 personer. I fastighetens närområde, med Älvsjö station finns det gott om service i form av bl.a. restauranger, kaféer och butiker, vårdcentral, apotek, gym, postombud, banker, mäklare och bibliotek,

Den populära och välbesökta Stockholmsmässan, som är Nordens största mäss- och kongressanläggning, ligger bara några hundra meter bort, på andra sidan järnvägsspåren.
Omgivning Fastigheten ligger i hjärtat av expansiva och dynamiska Älvsjö, invid Ällvsjö Station. Området präglas av expansion och nybyggation av bostäder i såväl Stationsrområdet samt i det nya området Älvsjöstaden.

Närområdet har därför snabbt i det närmaste fått prägel av innerstadskaraktär, och såväl antal invånare som butiker och serviceinrättningar är därför stigande.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger centralt i Älvsjö, på Götalandsvägen strax intill Älvsjö station och det är mycket lätt att ta sig dit.

Från E4 tar man av vid Trafikplats Västertorp och följer Älvsjövägen söderut till rondellen i Älvsjö där man tar av in på Götalandsvägen som man följer i drygt 500 meter tills man kommer till fastigheten.

Från Huddingevägen (väg 226) kan man antingen ta av in på Åbyvägen eller Magelungsvägen/Älvsjövägen, vilka båda ansluter till Götalandsvägen efter drygt 500 meter.

För mer information

Intresseanmälan