För mer information

Intresseanmälan


Hagagatan 1

  • 330 kvm
Rymliga utbildningslokaler vid Odenplan uthyres under kvällstid Dessa fräscha och moderna utbildningslokaler har ett förträffligt läge på Hagagatan, precis vid Odengatan och Odenplan i Vasastan vilket gör dem mycket lättillgängliga för besökare.

Lokalerna hyrs ut i andra hand under kvällstid av den välrenommerade utbildningsanordnare som är verksam i lokalerna under dagtid och borde därför passa en aktör som exempelvis anordnar kvällskurser eller andra former av utbildning/möten under kvällar och helger.

I uthyrningen ingår möjlighet att nyttja det möblemang och den utrustning som finns i lokalerna, inklusive bl.a. fritt WiFi och projektorer i samtliga lärosalar.

Planlösning

Lokalerna utgörs av fem lärosalar i varierande storlek, med plats för mellan ca. 10 - 20 personer i konferenssittning samt ca 50 personer i åhörarsittning. Dessutom finns i lokalerna en rymlig foajé med kafébord, kaffemaskin och litet pentry, en liten expedition, förråd med kopieringsmaskin, samt två WC. Från lokalens entré leder en ramp ned till foajén och de olika lärosalarna, vilket gör den lättillgänglig för besökare.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Vasastan
Gatuadress Hagagatan 1
Kommunikationer Kommunikationsplattformen är mycket god då fastigheten ligger strategiskt placerad i Vasastan.

Bil: Man tar sig enkelt till Hagagatan via bl.a. Odengatan, Surbrunnsgatan och Sveavägen.

T-bana: Fastigheten ligger endast 150 meter från tunnelbanestation Odenplan (gröna linjen).

Pendeltåg: Fastigheten ligger endast 150 meter från den nya pendeltågsstationen Odenplan.

Buss: Det finns gott om busslinjer med hållplatser på såväl Odenplan som Sveavägen och de intilliggande gatorna.
Parkering I samma kvarter, på Surbrunnsgatan runt hörnet, finns ett p-hus.
Service I Vasastan finns det mycket gott om restauranger och kaféer att välja på, med ett brett utbud för alla smaker och stilar. Allt från hämtluncher från någon av restaurangerna eller mataffärerna i närheten, till affärsluncher hos de välrenommerade krögarna i de intilliggande kvarteren.

Hela Vasastan är försedd med gott om butiker som erbjuder ett brett serviceutbud och det finns även ett flertal hotell och festvåningar, som alla erbjuder sina tjänster till företag med kunder och långväga besökare.
Omgivning Fastigheten ligger i Vasastan, vid korsningen Odengatan/Hagagatan precis vid Odenplan. Området utgörs av typiska innerstadskvarter, till övervägande delar bebyggda med flerfamiljshus, med gott om butiker och restauranger i gatuplan.
Vägbeskrivning Det är mycket enkelt att ta sig med bil till fastigheten då den ligger på Hagagatan precis intill korsningen till Odengatan vid Odenplan.

För mer information

Intresseanmälan