För mer information

Intresseanmälan


Hagängsvägen 28-30

  • 800 kvm
Nordic PM utvecklar tillsammans med Brommavik en byggrätt om ca 800 kvm. Kontor och lättare produktion med bra skyltläge mot E4. Nordic pm utvecklar tillsammans med Brommavik en byggrätt om ca 800 kvm. Detaljplanen tillåter kontorsverksamhet och lättare produktion på fastigheten. Tillsammans med våra blivande hyresgäster vill vi utveckla denna fastigheten och nu finns verkligen möjlighet att tillgodose specifika önskemål från våra kunder.

Fastigheten ligger nära påfarten till motorvägen och har även ett bra skyltläge mot E4.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Fastigheten

Kommun Upplands Väsby
Ort Upplands Väsby
Område Upplands Väsby
Gatuadress Hagängsvägen 28-30
Kommunikationer Fastigheten är belägen mellan E4 och väg 859. Längs väg 859 stannar flera busslinjer såsom 538 och 568 som trafikerar såväl Upplands Väsby Station som Rosersberg.
Parkering Till fastigheten hör ca 8 p-platser i direkt anslutning till fastighetens entré.
Service Fastigheten är belägen endast 3 km från Väsby Centrum med ett stort utbud av shopping och service.
Ca 500 m från fastigheten ligger Löwenströmska sjukhuset.
Omgivning Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen.

Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

För mer information

Intresseanmälan