För mer information

Intresseanmälan


Humlegårdsgatan 4

  • 124 kvm
Trivsamt kontor om 124 kvm centralt beläget på attraktiva Östermalm Rumsindelad kontorslokal på våning 2 i fastighet med sekelskifteskänsla och trivsam atmosfär. Här finns möjlighet att skapa en representativ samt hemtrevlig kontorsmiljö med närhet till citypuls och affärsliv, bara ett stenkast från Östermalmshallen, Stureplan och Humlegården.

Ljusa ytskikt, trägolv, stora fönster och högt i tak skapar en rymlig känsla i kontorsrummen. De olika rumsstorlekarna möjliggör för en blandning av både enskilda arbetsplatser och rum med lite större mötesyta.

Gör en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Ytorna disponeras över en lång hallkorridor, som löper genom hela lokalen. Korridoren ansluter till ett flertal rum i blandade storlekar med stora fönster ut mot grannhus och gatorna nedanför. Här finns också WC, pentry och ett mindre utrymme som tidigare brukats som förrådsrum. I dagsläget används lokalen som vårdinrättning, men ytorna kan med fördel anpassas tilll kontor. Lokalen har genomgående vitmålade ytskikt och alla rum, med undantag för WC och pentry, har parkettgolv i trä. Nås både via trapphus och hiss.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Östermalm
Gatuadress Humlegårdsgatan 4
Kommunikationer Det centrala läget innebär mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Bil: Söderifrån nås fastigheten via Klaratunneln och Kungsgatan. Norrifrån via Frösundaleden och Birger Jarlsgatan.

T-bana: På ca 2 minuters promenadavstånd ligger närmaste T-banestation, Östermalmstorg på röda linjen.

Buss: Flertalet bussar stannar på närliggande Sturegatan.
Parkering Avsatta platser för bilparkering finns i området. Bland annat parkeringshus på närliggande Biblioteksgatan.
Service Området erbjuder ett mycket stort serviceutbud på mycket nära avstånd. Här finns stora aktörer inom många olika branscher, bland annat Östermalmshallen, Åhléns, Spotify och Sturecompagniet. Bibliotek, biograf, apotek, vårdinrättningar och skolor finns också i området. Likaså bank-, post- och hotellverksamheter.
Omgivning Östermalm i Stockholms innerstad erbjuder all tänkbar service och bekvämlighet. Här ligger restauranger och butiker tätt i sällskap av bostäder och lummiga grönområden. Östermalm i Stockholms innerstad erbjuder all tänkbar service och bekvämlighet. Här ligger restauranger och butiker tätt, i sällskap av bostäder och lummiga grönområden. Både Stureplans citypuls och natursköna miljöer, så som Humlegården och Strandvägen, ligger pecis runt knuten.
Vägbeskrivning Fastigheten nås söderifrån via Klaratunneln och Kungsgatan och norrifrån via Frösundaleden och Birger Jarlsgatan.

För mer information

Intresseanmälan