För mer information

Intresseanmälan


Instrumentvägen 45

  • 84 kvm
Liten ateljé, studio-, kontors- eller lagerlokal med mycket låg hyra i Örnsberg, Hägersten Denna lokal är belägen högst upp i fastigheten, på plan 4, och utgörs i huvudsak av en större öppen yta, samt ett mindre rum som delats av med ett glasparti.
Då lokalen ligger på översta våning och har snedtak så varierar takhöjden mellan som högst 3 meter, ned till 2,1 meter längs med ytterväggen.

Såväl den stora ytan som det mindre rummet är försedd med varsitt rostfritt brett tvättställ, och i den mindre ytan finns i dagsläget ett litet pentry.
I entrén finns även ett mindre förråd, samt WC.

Lokalen nås med hiss och lämpar sig väl för en mängd olika användningsområden, som exempelvis lager, ateljé/studio eller kontor.

Detta är ett bra tillfälle att hyra en lokal till en mycket attraktiv hyresnivå, då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder. Lokalen hyrs därför ut med rivningskontrakt under 2 år med 9 månaders förlängning.

Planlösning

Lokalen utgörs av en större öppen yta där en mindre del avdelats med ett glasparti. Intill lokalens entré finns även ett mindre förråd, samt WC.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Hägersten
Område Hägersten
Gatuadress Instrumentvägen 45
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till Hägerstensvägen, varifrån man snabbt tar sig till Årstalänken och Essingeleden/E4/E20.

Tunnelbana: Örnsbergs station, på röda linjen, ligger endast cirka 500 meters gångväg från fastigheten.

Buss: Vid Örnsbergs station finns hållplats för busslinjerna 153 (Bredäng-Fridhemsplan), 161 (Bagarmossen-Gröndal) med täta avgångar, samt nattbuss 191 (Norsborg-Stockholm C).
Parkering P-platser finns att hyra intill fastigheten
Service I fastighetens närområde finns en restaurang och ett bageri/konditori, och vid Örnsbergs tunnelbanestation, 500 meter från fastigheten, finns bl.a. Pressbyrån, restaurang/pub, pizzeria, gatukök, samt Coop Konsum som håller öppet 08-22.

Vid Axelsbergs t-banestation, cirka 750 meter bort, finns ICA-butik, restauranger, kafé, frisör, kemtvätt/skrädderi, apotek, vårdcentral m.m.
Omgivning Fastigheten ligger i Örnsberg i Hägersten, mycket vackert placerad precis intill Mälaren och Örnsbergs båtklubb och klippbadet intill Vinterviken. Örnsberg har egen t-banestation, på tunnelbanans röda linje, mellan stationerna Aspudden och Axelsberg.

Området är till största delen bebyggt med flerbostadshus, men i närheten av fastigheten finns ett mindre företagsområde med ett flertal företag i olika branscher.
Allmänt Hyresnivåerna i fastigheten är mycket förmånliga, då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder, varför lokalerna hyrs ut med rivningskontrakt fram till, som längst, år 2020.
Vägbeskrivning Från E4/E20 tar man av vid avfarterna mot Aspudden/Liljeholmen och kör sedan västerut på Hägerstensvägen som man följer genom Aspudden till korsningen Örnsbergsvägen vid tunnelbanestationen. Efter cirka femtio meter tar man av in på Jakobsdalsvägen, genom företagsområdet, som leder till Instrumentvägen.

För mer information

Intresseanmälan