För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Knarrarnäsgatan 13

  • 444-910 kvm
Flexibel lokal mellan 444 - 910 kvm på två våningsplan i centrala Kista Denna flexibla lokal har ett mycket bra läge i centrala Kista, endast ett hundratal meter från Kista Galleria. Här finns ytor om sammanlagt 910 kvm, fördelade över två sammanlänkade våningsplan, som går att dela upp i flera olika lokaler.

På plan 2 finns en yta om 444 kvm, som fungerat som medicinsk mottagning, med bl.a. undersökningsrum, reception, pentry, förråd och två WC. Denna yta är förbunden, via en befintlig interntrappa, med en yta om 466 kvm på plan 3 som är indelad i ett flertal mindre kontorsrum med gott om glaspartier runt en stor öppen yta vid trappans krön.

De båda större ytorna på plan 2 och 3 nås förutom via fastighetens trapphus även via en hiss som leder direkt in i lokalen på plan 2 och 3.

De båda ytorna på plan 2 och 3 går att hyra var för sig eller i olika kombinationer, och det är även möjligt att vid behov ta bort den befintliga interntrappan mellan våningsplanen. Lokalerna är ej iordningsställda efter föregående hyresgäst, vilket ger mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler.

Planlösning

Denna lokal består av ytor som spänner över två våningsplan och som kan delas upp i flera mindre lokaler från 444 kvm upp till en enda sammanhängande stor lokal om totalt 910 kvm.

De båda våningsplanen förbinds med varandra genom en interntrappa och ytorna består av en blandning av kontors- och mötesrum i varierande storlek, mottagningsrum, pentryn och förråd.

Ytorna kan disponeras om vid behov, och lokalen har mycket goda förutsättningar att moderniseras och anpassas med planlösningar som passar tillträdande hyresgästs önskemål.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Kista
Område Kista
Gatuadress Knarrarnäsgatan 13
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 400 meter och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.
Parkering P-platser finns att hyra intill fastigheten och det finns även besöksparkering vid entrén.
Service Fastigheten ligger endast 100 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.
Omgivning Fastigheten ligger mitt i Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger centralt i Kista. Från E4 tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga höger in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som första tvärgata till vänster, som man följer i 200 meter till Knarrarnäsgatan där fastigheten ligger.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.