För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Knarrarnäsgatan 13

  • 471 kvm
Rymlig lokal med stora och flexibla ytor i hjärtat av Kista Denna lokal ligger på plan 1 i fastigheten, som har ett mycket bra läge i centrala Kista endast ett hundratal meter från Kista Galleria. Lokalen nås med hiss och lämpar sig väl för en mängd olika användningsområden, som exempelvis kontor, utbildning m.m.

Lokalen sträcker sig över ett halvt våningsplan, med gott om fönster i två väderstreck. Ytorna är i dagsläget rumsindelade i ett antal större f.d. lektionssalar och mötes/konferensrum, och här finns även två pentryn, tre förrådsrum och tre WC.

Lokalen är ej iordningsställd efter föregående hyresgäst, vilket ger mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta en ny hyresgästs behov och krav på moderna och representativa lokaler.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget i huvudsak av ett antal större rum som tidigare nyttjats som lektionssalar. I lokalen finns även ett par större öppna lounge-/pausytor, ett stort konferens-/mötesrum, två pentryn, tre förrådsrum och tre WC.

Lokalen har mycket goda förutsättningar att moderniseras och anpassas med planlösningar som passar tillträdande hyresgästs önskemål.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Kista
Område Kista
Gatuadress Knarrarnäsgatan 13
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 400 meter och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.
Parkering P-platser finns att hyra intill fastigheten och det finns även besöksparkering vid entrén.
Service Fastigheten ligger endast 100 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.
Omgivning Fastigheten ligger mitt i Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger centralt i Kista. Från E4 tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga höger in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som första tvärgata till vänster, som man följer i 200 meter till Knarrarnäsgatan där fastigheten ligger.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.