För mer information

Intresseanmälan


Knarrarnäsgatan 13

  • 255 kvm
Möjlighet att skaräddarsy en yteffektiv lokal om 255 kvm helt utifrån era behov på centralt läge ett par minuters promenad från Kista Galleria. Flexibel och ljus lokal om 255 kvm på plan 2 i huset som ligger centralt i Kista, endast ett hundratal meter från Kista Galleria. Fönster i två väderstreck ger gott om ljus.

Lokalen består i dagsläget av helt öppna ytor vilket ger optimala förutsättningar att skapa en lokal helt utifrån er verksamhets behov gällande såväl planlösning som ytskikt, inredning m.m.

Parkeringsplatser går att hyra separat i anslutning till fastigheten.

I huset finns hyresgäster som Hermods och Cevita Care.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget av helt öppna ytor som kan skräddarsys utifrån en ny hyresgästs verksamhet och behov. Lokalen är belägen på plan 2 med gott om ljus tack vare fönster i 2 värderstreck.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Kista
Område Kista
Gatuadress Knarrarnäsgatan 13
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 400 meter och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.
Parkering P-platser finns att hyra intill fastigheten samt i närliggande p-hus.
Besöksparkering finns vid entrén.
Service Fastigheten ligger endast 100 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.
Omgivning Fastigheten ligger mitt i Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger centralt i Kista. Från E4 tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga höger in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som första tvärgata till vänster, som man följer i 200 meter till Knarrarnäsgatan där fastigheten ligger.

För mer information

Intresseanmälan