För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Köpmangatan 7

  • 61-147 kvm
Ledig flexibel kontorslokal i Åhlénshuset mitt i Södertälje centrum Denna lokal ligger i ett mycket attraktivt, centralt läge på tredje våningen i Åhlénshuset i Södertälje, med gott om ljusinsläpp och utsikt mot fastighetens lummiga innergård som ligger ett par trappor upp i huset.

Lokalen är flexibel, med mycket goda möjligheter att moderniseras med t.ex. öppen planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. för att bli precis så toppmodern, representativ och yteffektiv som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag.

Bifogad planritning visar även förslag med uppdelning av ytorna till två lokaler. De kan anpassas för såväl kontors-, vård- eller utbildningsverksamhet. Lokalen kan dock inte hyras ut till icke momspliktig verksamhet.

Lokalerna har god ventilation med komfortkyla/kyld tilluft för varma sommardagar, och det finns möjlighet att ansluta till bredband via ComHem i fastigheten. Bland bilderna i denna annons finns exempel från liknande lokaler i fastigheten som renoverats för hyresgästers räkning.

Planlösning

Lokalen är i sin befintliga planlösning uppdelad i ett flertal ytor som tidigare varit tandläkarmottagning, med mottagningsrum, kontorsrum och undersökningsrum, vilka är sammanlänkade och ligger i rad med fönster mot fastighetens lummiga innergård. i lokalen finns även pentry, förrådsutrymmen och flera WC.

Planlösningen är dock flexibel och bl.a. rummens storlek kan varieras efter tillträdande hyresgästs behov. Dessutom har lokalen tre separata entréer mot fastighetens trapphus, vilket gör att den lämpar sig väl att dela upp i två minder lokaler om 61 respektive 84 kvm enligt bifogad planritning med förslag på uppdelning.

Fastigheten

Kommun Södertälje
Ort Södertälje
Område Södertälje
Gatuadress Köpmangatan 7
Kommunikationer De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I området finns även lättillgängliga parkeringsplatser, och det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats i fastighetens garage.

Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.
Parkering Garageplats finns att hyra i fastighetens garage, som har infart från Köpmangatan.
Service I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.
Omgivning Fastigheten ligger vid Stortorget, mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger även ett stenkast från Södertälje kanal och Marens småbåtsbåthamn. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger vid Stortorget mitt i centrala Södertälje och nås enkelt via avfarterna från Turingegatan/Stockholmsvägen eller via Järnagatan/Köpmangatan.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.