För mer information

Intresseanmälan


Köpmansgatan 31

  • 312 kvm
Här erbjuds en trivsam kontorslokal mitt i centrala Timrå med all tänkbar service runt hörnet. Härligt läge som bjuder på en fin vy över torget. Här finns nu en hyresledig kontorslokal om 312 kvm.

Ytorna har tidigare nyttjats som kontor, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för utbildning, mottagning eller showroom.

Lokalytan är rumsindelad och passar utmärkt för flertalet verksamheter. Sammantaget finns 11 st rum i varierande storlek och några är extra tilltagna vilket gör dem väl lämpade som konferensrum.

I samband med uthyrningen finns möjlighet till anpassning av loklalen.

Goda parkeringsmöjligheter precis intill bygganden.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Fastigheten

Kommun Timrå
Ort Timrå
Område Timrå
Gatuadress Köpmansgatan 31
Kommunikationer Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till bygganden. Åker du 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand.
Buss: Närmsta busshållplats finns direkt utanför byggnaden på Köpmansgatan och trafikeras av både linje 120, 631 samt 78.
Tåg: Tågstationen ligger mitt i centrala Timrå och är belägen ett par hundra meter från loklen. Från Stockholm med SJ tar resan ca 4 h och sträckan mellan Sundsvall och Timrå trafikeras med buss.
Flyg: Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger 8-9 km norr ut.
Service Timrå erbjuder all service som kan förväntas av en stad i denna storleksordning. Här finns ett samlat utbud av butiker och restauranger i stadskärnan, tillsammans med banker, sjukvård och skolor mm.
Omgivning Fastigheten är belägen mitt i centrala Timrå med all tänkbar service inom gångavstånd. Här är det nära till goda kommunikationer så som buss och tåg, båda nås inom kortare gångavstånd.
Allmänt Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen. I Timrå finns både bandy och ishockey på elitnivå.

För mer information

Intresseanmälan