För mer information

Intresseanmälan


Korslidsvägen 3

  • 10-410 kvm
Effektiva ytor för kontor, förråd och verkstad om 881 kvm och asfalterad uppställningsyta om 22608 kvm. Möjlighet att hyra funktionella kontors- förråds- och verkstadslokaler samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till E4an och ett flertal andra riksvägar.

Lokalerna är av blandad storlek och skick och kan anpassas efter verksamhetsbehov från nästkommande hyresgäst. De är fördelade över en huvudbyggnad med kontor, förråd och verkstad samt en garagebyggnad med en något större kontorslokal.

I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Planlösning

Fastighetens vakanta ytor fördelar sig över två byggnader samt en asfalterad gårdsplan om 22608 kvm.

I garagebyggnaden finns en kontorslokal om 465 kvm. Lokalen är i dagsläget uppdelad i tre kontorsutrymmen, ett förråd och ett tvätt- och omklädningsrum. Innanför entrén finns en mindre hall och en större öppen yta med pentry, som använts till personalrum. Här finns även en RWC och ett gemensamt soprum.

I huvudbyggnaden finns det sedan tidigare en verkstadslokal om 242 kvm med egen WC samt flertalet kontor och förråd i blandade storlekar. Här finns också gemensamma WC- och köksytor.

Ytorna är anpassningsbara till den nya hyresgästens önskemål och behov.

Fastigheten

Kommun Värnamo
Ort Värnamo
Område Värnamo
Gatuadress Korslidsvägen 3
Kommunikationer Buss: Mindre än 1 km bort finns station Värnamo Oskarsgatan, som trafikeras av linje 52.

Bil: Lokalen är mycket lättillgänglig med bil tack vare nära anslutning till såväl E4 som riksvägarna 151 och 127.
Parkering Parkering för fordon finns inom fastigheten.
Service I närområdet finns flera transportföretag, däribland Finnvedens Express, samt en del mindre verksamheter. På 5 kilometers avstånd finns Värnamo centrum med närhet till Värnamo station.
Omgivning Värnamo är en tätort och centralort i Jönköpings län, belägen en bit ifrån Lagans mynning i sjön Vidöstern. Fastigheten omges mestadels av lummiga grönområden och villabebyggelse.
Vägbeskrivning Från riksväg 127: åk mot Vetlanda på Nylundavägen, följ vägen rakt fram och ta till höger in på Korslidsvägen. Via E4:an svänger man av mot Värnamo N, sen vänster mot Värnamo och första vänster in på Korslidsvägen.

För mer information

Intresseanmälan