För mer information

Intresseanmälan


Kottbygatan 7

  • 121-271 kvm
Unika och mycket ljusa lokaler på takvåningen, med stor altan, i Norra Kista/Akalla Högst upp, i unikt penthouseläge på takvåningen i fastigheten, ligger dessa två intilliggande kontorslokaler, om 121 kvm respektive 150 kvm, med stora glasytor, utsikt åt alla väderstreck och utgång till en stor altan. Lokalerna är mycket fräscha och har generöst med ljusinsläpp som ger en behaglig känsla av luftighet och rymd.

De båda lokalerna är möjliga att hyra var för sig eller tillsammans som en lokal. Båda ytorna är fullt utrustade med pentry och wc och är i utomordentligt bra skick och till stora delar belagda med stavparkett.

Båda lokalerna är flexibla, med goda möjligheter att förändra planlösning, materialval m.m. för att få till ett perfekt kontor som passar tillträdande hyresgästs behov och önskemål.

Planlösning

Dessa två lokaler består till övervägande del av stora och öppna kontorsytor med gott om glaspartier som tar in och fördelar dagsljuset på bästa sätt. Lokalerna är var för sig försedda med såväl pentry och pausytor som förråd, städskrubb och WC. Båda lokalerna har tillgång till den stora takterrassen.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Kista
Område Kista
Gatuadress Kottbygatan 7
Fastighetsbeteckning Aura 1
Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil.

Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter.

I området går ett flertal busslinjer: 178 (Mörby - Danderyd - Helenelund - Kista - Jakobsberg), 514 (Häggvik - Sollentuna - Husby - Kista - Rinkeby - Tensta - Spånga), 517 (Spånga - Lunda - Hjulsta - Akalla - Husby - Kista), 518 (Vällingby - Barkarby - Kista), samt 567 (Jakobsberg - IKEA - Barkarby - Sollentuna)
Parkering Det finns gott om parkeringsplatser i och runt fastigheten. Bilen parkeras enklast i husets garage, varifrån man tar hissen direkt upp till våningsplanen. Dessutom finns 200 parkeringsplatser utomhus. För cyklister finns säker parkering i fastighetens cykelförvaring.
Service I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med pool, gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.

Inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.
Omgivning Kista är ett mycket starkt företagarområde där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma, genom allt från stora multinationella aktörer till mindre nystartade företag. En betydande del av dessa är verksamma inom IT- och telekombranscherna och området har fått epitet som 'Sveriges IT-centrum' och 'Stockholms Silicon Valley'.

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.
Allmänt Aura Building är utformad som ett V, med två flyglar som möts vid fastighetens huvudentré på Kottbygatan 7. Fastigheten har flexibla planlösningar, modern design och hög teknisk standard och fastighetsägaren är en engagerad hyresvärd som är mån om att lägga omsorg även på de små detaljerna, vilket gör skillnad och leder till det där lilla extra för hyresgästerna.

Att placera sin verksamhet i Aura Building är ett utmärkt val för den kostnadsmedvetne, då hyresnivåerna i Norra Kista/Akalla är lägre än i mer centralt belägna områden.
Vägbeskrivning Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turegergsleden / Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.

För mer information

Intresseanmälan