För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Luffarbacken 5

  • 12 kvm
Ledigt kontorsrum i renoverad kontorsgemenskap, centralt i Åkersberga I centrala Åkersberga kan vi erbjuda ett kontorsrum om 12 kvm i en nyrenoverad, trevlig kontorsgemenskap. I lokalen finns även mycket fina gemensamma utrymmen i form av pentry, pausyta och WC-grupp som får nyttjas av samtliga hyresgäster i kontorsgemenskapen.

Kontorsgemenskapen har ett lugnt läge i ett bostadsområde inte långt från Åkersberga Centrum, vilket ger ett bra utbud av kommunikationer och all tänkbar service. Det finns gott om parkeringsplatser i området.

Planlösning

Lokalen består av ett kontorsrum i i en s.k. kontorsgemenskap, med gemensamma ytor i form av pentry, pausyta och WC som delas med de övriga hyresgästerna i kontorsgemenskapen.

Fastigheten

Kommun Österåker
Ort Åkersberga
Område Åkersberga
Gatuadress Luffarbacken 5
Kommunikationer Det är lätt att ta sig till fastigheten i och med den intilliggande Roslagsvägen som ansluter till E18. Det går även smidigt med kollektiva färdmedel, då såväl Roslagsbanan som ett antal busslinjer har hållplatser i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsplatser vid fastigheten.
Parkering Parkeringsplats. Går att hyra för 450 kr/mån.
Service I närområdet finns flera lunchställen, samt goda träningsmöjligheter i den intilliggande sim- och sporthallen. Och i Åkersberga Centrum, endast drygt 350 meter bort, finns inte mindre än 70 butiker och restauranger och all service man kan önska.
Omgivning Fastigheten ligger i centrala delana av Åkersberga, strax intill Roslagsvägen, simhallen och Söraskolan. De närmaste omgivningarna består av blandad bebyggelse med radhus och flerfamiljshus och Åkersberga Centrum, med 70 butiker och restauranger, ligger endast ca 350 meter bort.
Vägbeskrivning Från Rosalagsvägen tar man av i rondellen vid Circle K-macken i Åkersberga in på Maragetelundsvägen som man följer i 50 meter till Luffarbacken.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.