För mer information

Intresseanmälan


Plåtslagarvägen 1

  • 95-1050 kvm
Modern, nyproducerad industi/lagerlokal med attraktivt läge i Timrå. Stora möjligheter ges för hyresgästen att påverka utformningen av lokalen. Centralt läge endast 1 km från Timrå centrum utvecklar vi på Nordic PM en industrifastighet med möjlighet till etablering. Här erbjuds 11 stycken industri-/garagefack om cirka 95 kvm. Hela byggnaden omfattar totalt ca 1050 kvm och det går självklart att teckna sig för större ytor samt anpassning till öppna ytor utan skiljeväggar om behovet finns.

Invändig takhöjd (fri höjd): 6,4 m till underkant takstol och installationer.
Portar: Bredd minst 6,0 m, höjd 4,0 m.

Den toppmoderna lokalen lämpar sig mycket bra för exempelvis lager/logistikverksamhet/verkstad/produktion. Den generösa takhöjden ger goda förutsättningar för entresolplan.

Utvändigt finns gott om parkerings- och rangeringsytor runt om fastigheten.

Goda kommunikationer båda via bil, buss samt cykel.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Fastigheten

Kommun Timrå
Ort Timrå
Område Timrå
Gatuadress Plåtslagarvägen 1
Kommunikationer Bil: Fastigheten ligger intill E4:an med påfart inom några hundra meter. Till Timrå centrum är det ca 1-1,5 km och nås på några få minuter.
Åker du 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand.
Buss: Närmsta busshållplats nås inom ca 600 m på Köpmansgatan som trafikeras av både linje 120 och 630.
Tåg: Tågstationen ligger mitt i centrala Timrå och är belägen ca 1 km från Plåtslagarvägen 1. Från Stockholm med SJ tar resan ca 4 h och sträckan mellan Sundsvall och Timrå trafikeras med buss.
Flyg: Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger 7 km norr ut .
Service Timrå erbjuder all service som kan förväntas av en stad i denna storleksordning. Här finns ett samlat utbud av butiker och restauranger i stadskärnan, tillsammans med banker, sjukvård och skolor mm.
Omgivning Fastigheten är belägen i ett industriområde och omges av bland annat bilservice, företag inom renhållning samt lättare industri. Geografiskt ligger området direkt norr om E4:an och de centrala delarna av Timrå på den söndra sidan. Från Plåtslagarvägen 1 till centrum är det ca 1,5-2 km vilket innebär att god service attt tillgå inom 5 min avstånd med bil.
Allmänt Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen. I Timrå finns både bandy och ishockey på elitnivå.

Timrå är känt som en företagarvänlig kommun. Kommunen är näst bäst i Norrland enligt Svenskt Näringslivs ranking i företagsklimat, 2017, och på 8:e plats i landet när det gäller service till företagen

För mer information

Intresseanmälan