För mer information

Intresseanmälan


Rudsjöterrassen 5

  • 696 kvm
Flexibel butikslokal med bra exponering i centrala Haninge Attraktiv butikslokal med flexibel och öppen planlösning och stora glaspartier mot gatan. Butiken är belägen i fastigheten Najaden som omfattar hela 50 000 kvm med en stor variation av hyresgäster. Det tillsammans med läget invid Handens station, Haninge kommunhus och framtidsområdet Haningeterrassen där ca 600 nya bostäder projekteras ger goda förutsättningar för butikssverksamheter.

Najaden har de senaste åren genomgått en transformation med renovering och modernisering där husets exteriör ges ett nytt, modernt uttryck. I och med förändringarna i huset nyskapar vi ett flertal butikslokaler i gatuplan med god exponering mot Rudsjöterrassen och det pågående bostadsprojektet Haningeterrassen.

Butiken är genomgående och har därmed ett rikligt ljusinsläpp. Generös takhöjd ger trivsam rymd.
Lokalen lämpar sig för gym eller butiksverksamhet inom service, inredning, skönhet, hälsa, restaurang och café.

Fastigheten

Kommun Haninge
Ort Haninge
Område Haninge
Gatuadress Rudsjöterrassen 5
Fastighetsbeteckning Söderbymalm 3:462
Kommunikationer Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden:
- Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta.
- Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten.
- Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen/Väg 73 och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering.
- Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.
Parkering Det finns parkeringsplatser i intilliggande varm- och kallgarage, varav vissa är avgiftsfria. Dessutom finns p-platser utomhus intill fastigheten.
Service I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 119 hotellrum, och trivsamma Brasserie X som serverar frukost, lunch och middag. De har även stor konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en inbjudande lounge. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön.

I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m.

I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.
Omgivning Haninge kommun är lokaliserad på östra Södertörn, södra delen av Stockholms län. Haninge Centrum, med 80 butiker, är Södertörns största centrum med ca 5 miljoner besökare årligen. Intill Haninge Centrum ligger Handenterminalen för bussar och Handens pendeltågsstation. Fastigheten Najadens läge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterrassen, Handens pendeltågsstation och Handenterminalen, samt närhet till Nynäsvägen, Gudöbroleden och Haningeleden/Jordbrolänken.

Najaden har genomgått en omfattande modernisering med renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m de senaste åren. Med den nya exteriören på plats skapas nu flera nya butikslokaler i gatuplanet.

Även närområdet förändras och blir en ny stadskärna och mötesplats i och med skapandet av den nya Haningeterrassen, med bostäder för över 1 000 invånare, ny bussterminal, restauranger, nöjen, biograf och integrering av pendeltågsstationen. Utöver detta ger serviceutbudet i Haninge Centrum med drygt 80 butiker, restauranger m.m. på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten ett läge med mervärden utöver det vanliga.
Allmänt Fastigheten Najaden är ett välkänt landmärke med en väl avvägd mix av kontorslokaler, butikslokaler, lokaler för vård, omsorg och utbildning samt ett fåtal lagerlokaler. Najaden har de senaste åren renoverats till en modern och attraktiv fastighet där vi nu tillskapar ett flertal butikslokaler mot Haningeterrassen för att erbjuda husets hyresgäster en utökad service.
Vägbeskrivning Från väg 73 (Nynäsvägen) tar man av västerut in på väg 260 (Gudöbroleden/Gamla Nynäsvägen) vid trafikplats Handen och fortsätter förbi Handens sjukhus och Haninge Centrum till Handenterminalen, Handens pendeltågsstation och Haninge kommunhus, där Najaden ligger precis intill.

För mer information

Intresseanmälan