För mer information

Intresseanmälan


Sandhamnsgatan 63

  • 365 kvm
Yteffektivt kontor om 365 kvm som kan länkas samman tiill en lokal om totalt 2000 kvm vid behov. Fin kontorslokal om 365 kvm på plan 3 som kan totalanpassas utifrån ert företags önskemål och behov.
Om behov finns för ytterligare yta kan lokalen länkas samman med en helt nybyggd yta på plan 4 samt en motsvarande på plan 5 om vardera ca 800 kvm vilket kan ge en total sammanhängande yta om ca 2000 kvm.

Kontorslokalen har idag en funktionell planlösning med ett antal större och mindre rum samt en större öppen yta, våtgrupper och pentry. Lokalen kan med enkla medel iordningsställas åt en ny hyresgäst men den kan även skräddarsys helt efter en ny hyresgäst.

Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Gärdet
Gatuadress Sandhamnsgatan 63
Kommunikationer Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.
Parkering Varmgarage finns i huset med ett antal tillgängliga platser som f.n. kostar 1500-1800 kr/mån/plats exkl moms beroende på t ex läge i garaget.
Det finns även ca 40 "dagplatser" genom ett samarbete med grannfastigheten, bostadshuset 79 & Park som går att hyra för f.n. 1050 kr/mån/plats exkl moms.
Service I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante.
I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet.
Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.
Omgivning Läget på Sandhamnsgatan 63 ger ett intryck av lugn med direkt närhet till stora grönområden samtidigt som man är mittemellan Östermalm och Frihamnen med Norra Djurgårdsstaden som expanderar kraftigt.
Utsikten från majoriteten av lokalerna över Gärdesfälten ger en unik rymd. Det finns all tänkbar service såväl i huset som i närområdet och det är mycket enkelt att komma ut på en stärkande motionsrunda i det gröna.

För mer information

Intresseanmälan