För mer information

Intresseanmälan


Sjödalsvägen 21 A-B

  • 167 kvm
Butikslokal i nybyggt bostadshus i Sjödalsterrassen tillgänglig omgående Flexibel butikslokal i nybyggt bostadshus i projektet Sjödalsterrassen.

Lokalen passar som butik och/eller kontor och har ett attraktivt hörnläge, med stora skyltfönster i två väderstreck. God tillgänglighet via två egna entréer från gatan och med fin exponering mot gångstråket.

Goda möjligheter att kunna påverka utformningen och skräddarsy en optimal lokal som anpassas med planlösning, inredning och installationer för att passa tillträdande hyresgästs verksamhet. Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna en hyresgäst med en verksamhet som erbjuder de boende i fastigheten och området en bra service, alternativt en kontorsverksamhet med kommersiell inriktning som exempelvis mäklarbyrå. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus.

Fastigheten är en av de två första som färdigställts i de nya teaterkvarteren som håller på att byggas med åtta nya flerbostadshus med ca 450 nya lägenheter.

Fastigheten

Kommun Huddinge
Ort Huddinge
Område Huddinge
Gatuadress Sjödalsvägen 21 A-B
Kommunikationer Bussen stannar utanför porten och på promenadavstånd ligger Huddinge entrum och Huddinge station. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill.
Service I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Här finns butiker som är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker och mycket mer. Centrumet består både av väletablerade kedjor och många små lokala handlare.
Men Huddinge Centrum är mer än än bara shopping. Där erbjuds även ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Just nu genomgår Huddinge Centrum en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en
upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer.
Omgivning I Sjödalsterrassen byggs helt nya stadskvarter där ambitionen är att skapa en plats där energi och lugn går hand i hand. En plats där det är lätt att leva, umgås och må bra.

Området präglas av goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen och smakupplevelser.

För mer information

Intresseanmälan