För mer information

Intresseanmälan


Stora torget 6

  • 238 kvm
Nu finns möjligeheten att hyra en lokal med bästa läge och i mycket gott skick. Ljus och trivsam butikslokal med ett mycket bra läge mitt i Sala centrum.

Lokalen har ingång från gallerian men även en personalingång via separat entré från gatan som möjliggör leveransmottagning direkt till lokalen. Ett tillhörande lagerutrymme finns samt personalrum med pentry och wc.

Ytskikten är välhållna och det är möjligt med ett snabbt tillträde om så önskas. Lokalen lämpar sig väl för de flesta typer av handel och service.

Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och erbjuder ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etablerade så finns bl.a. Tizo Sushi, Intersport, KappAhl, Kicks, Apoteket, Guldfynd, H&M, Ur & Penn m.fl.

Sammantaget finns idag 14st butiker som erbjuder handel och utöver dessa finns även restaurang, café och ytterligare service i Gallerian.

För hyresgäster finns möjlighet att hyra extra lager/förrådyta i byggnaden och leveranser kan även tas emot via den gemensam lastkajen på baksidan av Gallerian.

För de lokaler som saknar eget skyltfönster i anslutning till butiken finns möjlighet till detta i gallerian.

Gratis parkering finns i anslutning till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 400 avgiftsfria parkeringsplatser.

Fastigheten

Kommun Sala
Ort Sala
Område Centrum
Gatuadress Stora torget 6
Kommunikationer Tåg: Tågstationen i Sala nås inom 700 m.
Buss: Närmsta busshållplats finns inom 200 m från gallerian.
Bil: Med bil är det 3 mil till Västerås ca 6 mil till Uppsala. C:a 400 gratis p-platser intill fastigheten.
Service Övervåning: Sala Optik, Tizo Sushi, Intersport, Kappahl
Undervåning: Kicks, Apoteket, Blomsterverksta, Haket IT Store, Guldfynd, H&M, Café Mercato, Nikita Hair (Frisör), Sibylla, Ur & Penn, Skomakare, KappAhl, EuroSko
Omgivning Gallerians läge är bästa tänkbara då den ligger mitt i Sala centrum vid stora torget. Under 2012 genomfördes en stor ombyggnation av hela Gallerian som gett den ett moderna uttryck.

Marknadsområdet för gallerian sett till upptagningsområdet Sala-Heby omfattar ca 35 000 invånare. Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och har med hjälp av sina starka hyresgäster bidragit till en ökning av
Salas handelsindex för sällanköpsvaror.

Sala har haft en positiv befolkningsutveckling sedan 2005 och har idag ca 23000 invånare.

För mer information

Intresseanmälan