För mer information

Intresseanmälan

Storgatan 26

  • 446 kvm
Lokal i nyskick med flera användningsområden! Fin lokal om ca 446kvm som kommer totalrenoveras!

Ytorna har tidigare nyttjas som kontor men har flera användningsområden såsom kontor, kontor/produktion eller mottagning.

Denna yta är idag ca 925kvm men kommer delas upp i 3 nya lokaler och få en helt ny fin entré i gatuplan mot Storgatan.
I ett tidigt skede har hyresgästen möjlighet att påverka planlösning och ytskikt. Den bifogade ritningen är ett förslag på planlösning men ändras efter behov och önskemål.

Planlösning

Dessa ytor kommer genomgå en totalrenovering av både ytskikt och installationer.
Lokalens utformning och rumsindelning har mycket goda förutsättningar att anpassas utifrån ditt företags behov och önskemål.

De bifogade ritningarna är endast förslag.

Förslaget är att lokalen övervägande kommer bestå av öppna ytor med plats för ca 30-35 kontorsplatser samt två större konferensrum samt två eller tre kontor/mötesrum.

Lokalen är belägen både i markplan och souterrängplan och har stora fönster i bakkant vilket gör den ljus och fin.
Lokalen får genomgående nya ytskikt såsom golv, glaspartier, ett modernt pentry samt 2 wc varav en med dusch.

Fastigheten

Kommun Solna
Ort Solna
Område Huvudsta
Gatuadress Storgatan 26
Kommunikationer Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.
Service I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.
Omgivning Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i området och ger snabb access till de större kringliggande lederna.

Strax öster om fastigheten ligger Tomtebodaområdet, där ett flertal företag, med Postnord i spetsen, är etablerade. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under sju år i rad (2008-2014) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med idrottsanläggningar i form av fotbollsplaner och Solnahallen.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger i Huvudsta, Solna, intill korsningen Storgatan/Huvudstagatan, som man bl.a. når via Frösundaleden norrifrån vid Solna Centrum, samt via Pampaslänken söderifrån vid Tomteboda.

För mer information

Intresseanmälan