För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Storgatan 26

  • 365 kvm
Mycket flexibel ledig kontorslokal endast 500 m från Solna Centrum Denna mycket flexibla lokal ligger i fastighetens markplan, med egen entré och gott om fönster mot den vältrafikerade Storgatan. Ytorna har tidigare nyttjats som kontor, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för utbildning, mottagning eller showroom.

Ytorna har tidigare varit uppdelade i två lokaler som nu kommer att slås samman, vilket ger mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler.

De bifogade planritningarna i denna annons visar lokalen i befintligt utförande samt ett förslag till ny planlösning, och interiörbilderna utgörs av inspirationsbilder från liknande lokaler.

Planlösning

Lokalens ytor har varit uppdelade i två olika lokaler, men dessa kommer nu att slås samman till en enda lokal, med ingång från gatuplan på Storgatan.

Ytorna består i dagsläget av ett antal kontorsrum i olika storlekar, i kombination med flera öppna ytor, förråd, pentryn och pausytor, samt två WC.

Då fastighetsägaren är ett byggföretag finns här mycket goda möjligheter att, i samarbete med dem, modernisera lokalen och skräddarsy en ny planlösning som passar tillträdande hyresgästs önskemål om moderna, yteffektiva och representativa lokaler att trivas i.

Fastigheten

Kommun Solna
Ort Solna
Område Huvudsta
Gatuadress Storgatan 26
Kommunikationer Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och E4/E20.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd: Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.
Parkering Det finns lediga parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, till en kostnad av 500 kr/st, exkl moms. Det finns även parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.
Service I fastigheten finns ett välutrustat gym, och tvärs över gatan två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m. Ytterligare några hundra meter bort finns även restaurang Asplund, som drivs av stjärnkocken Fredrik Eriksson. Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.
Omgivning Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i och ger snabb access till närliggande Frösundaleden, Pampaslänken och E4/E20

Strax öster om fastigheten ligger Ingentingområdet och Tomteboda med bl.a. Postnord och den kände krögaren Fredrik Erikssons restaurang Asplund. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under nio år i rad (2008-2016) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med Sytteholms IP och Solnahallen.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger i Huvudsta, Solna, intill korsningen Storgatan/Huvudstagatan, som man bl.a. når via Frösundaleden norrifrån vid Solna Centrum, samt via Pampaslänken söderifrån vid Tomteboda.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.