För mer information

Intresseanmälan


Storsätragränd 5

  • 345 kvm
Lagerlokal om 345 kvm med stor port och attraktiv hyra i lättillgängligt läge nära E4 i Sätra Lättilllgänglig lagerlokal i bra skick med perfekt läge söder om Stockholm väntar på ny hyresgäst.

Ytan passar främst för lagerhållning samt enklare verkstads- och produktionsverksamhet. Takhöjden är 3,40 m och portens höjd är 3,10 m. Den stora porten ger goda in- och utlastningsmöjligheter. Utrymme för omklädning och dusch finns i lokalen. Även larmanordning finns.

Ytorna är anpassningsbara och flexibla. I dagsläget består lokalen av en större öppen yta samt ett par mindre rum. Det går dock att öppna upp för att skapa ett större öppen yta eller att bygga fler rum beroende på verksamhetens behov.

Lokalen kan hyras i andra hand fram till 2021-12-31 med en förmånlig hyra på 32 000 kr/mån inkl. värme, fastighetsskatt, el samt larm.
Det finns även möjlighet att teckna ett nytt långsiktigt hyresavtal direkt med fastighetsägaren.

Planlösning

Den L-formade lokalen utgörs av en större lageryta om 150 kvm närmast porten och en bakre öppen yta om 65 kvm. Takhöjden är genomgående ca 3,40 m och den egna garageporten mäter 3x4m. Utöver denna ingång nås lokalen från två entréer, en från trapphus och en direkt till höger om porten.

Två omklädningsrum finns, varav ett rymligare med 4 duschar, tvättmaskin samt 2 wc. Det mindre omklädningsrummet har 2 duschar och en wc. Hwc finns.

I dagsläget fördelas övriga ytor över ett mindre kontorsrum, ett separat förråd samt ett städutrymme.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Skärholmen
Gatuadress Storsätragränd 5
Kommunikationer Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning E4/E20 och Essingeleden.

Tunnelbana: Station Sätra, på röda linjen, ligger endast några hundra meters gångväg från fastigheten.

Buss: Linje 135 tar dig snabbt till Skärholmens centrum
Service Fastigheten är belägen endast några minuter från Skärholmen centrum, Kungen Kurvas handelsområde, där IKEA och all tänkbar handel och service finns att tillgå.
Omgivning Fastigheten är belägen i Sätra företags- och industriområde, ett optimalt läge invid E4:an söder om Stockholm. Härifrån tar du dig snabbt in till Stockholm eller Södertälje och vidare söderut.

Många företag inom olika brancher har valt att etablera sig i området. Däribland Trafikverket, Flinks Järn, Storel, Presto och Stavdal.

För mer information

Intresseanmälan