För mer information

Intresseanmälan


Surbrunnsgatan 36

  • 157 kvm
Lagerlokal i Vasastan med garageplats uthyres med korttidskontrakt Denna lagerlokal i Vasastan har ett unikt läge med garageport mot Surbrunnsgatan, vilket medger smidig hantering av gods samt parkering inne i lokalen.

Lokalen fördelar sig över två våningsplan, varav det övre består av en större lager-/garageyta innanför garageporten i gatuplan, samt ytterligare förråds- och kontorsytor, samt två WC i direkt anslutning en halv trappa upp. Från garageytan leder även en trappa ned till källarplan där det finns en stor lageryta om ca 52 kvm.

Lokalen, som är möjlig att tillträda omgående, hyrs ut i befintligt skick, med korttidskontrakt till som längst 2019-04-30, men med eventuell möjlighet till förlängning. Den totala månadshyran är 15 000 kr/månad exkl. moms.

Planlösning

På övre våningen (gatuplan) finns en stor garage-/lageryta som nås direkt från Surbrunnsgatan via en stor lastport. I anslutning till lagerytan, en halv trappa upp, finns ytterligare förrådsytor, två WC, samt en kontorsyta med stora skyltfönster mot gatan. På nedervåningen (källarvåningen) finns ytterligare lagerytor, som består av en stor öppen yta om ca 52 kvm.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Vasastan
Gatuadress Surbrunnsgatan 36
Kommunikationer Kommunikationsplattformen är mycket god då lokalen ligger strategiskt placerad i Vasastan.

Bil: Man tar sig enkelt till Surbrunnsgatan via bl.a. Odenplan, Sveavägen och Valhallavägen.

T-bana: Lokalen ligger på bekvämt gångavstånd från tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Odenplan (gröna linjen) och Tekniska Högskolan (röda linjen).

Buss: Det finns gott om busslinjer med hållplatser i nära anslutning till lokalen. Bl.a. på intilliggande Sveavägen, Odengatan och Roslagsgatan.
Parkering Lagerytan har en garageport mot Surbrunnsgatan, vilket gör det möjligt att parkera fordon direkt i lokalen.
Service I Vasastan finns det mycket gott om restauranger och kaféer att välja på, med ett brett utbud för alla smaker och stilar. Allt från hämtluncher från någon av restaurangerna eller mataffärerna i närheten, till affärsluncher hos de välrenommerade krögarna i de intilliggande kvarteren.

Hela Vasastan är försedd med gott om butiker som erbjuder ett brett serviceutbud och det finns även ett flertal hotell, konferensanläggningar och festvåningar, som alla erbjuder sina tjänster till företag med kunder och långväga besökare.
Omgivning Fastigheten ligger i Vasastan, vid korsningen Surbrunnsgatan/Döbelnsgatan, strax öster om Sveavägen och söder om Vanadislunden.

Området utgörs av typiska innerstadskvarter, till övervägande delar bebyggda med flerfamiljshus, med gott om butiker och restauranger i gatuplan.
Vägbeskrivning Det är mycket enkelt att ta sig med bil till fastigheten då den ligger på Surbrunnsgatan, som är dubbelriktad, och nås direkt via bl.a. Odenplan, Sveavägen och Valhallavägen.

För mer information

Intresseanmälan