För mer information

Intresseanmälan


Sveavägen 155

  • 473 kvm
Kontor utöver det vanliga med stor potential och terrass med utsikt över takåsarna Denna rymliga kontorslokal om 473 kvm har ett högt läge på plan 11 och en stor terrass med både morgon- och kvällssol och magisk utsikt över takåsarna .
Här finns alla möjligheter att skapa ett skräddarsytt kontor som tillgodoser er verksamhets behov och ger en lokal utöver det vanliga.

Lokalen har idag en blandad planlösning med öppna ytor samt små och större rum. Såväl rumsindelning som ytskikt kan anpassas utifrån önskemålen. Bra ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck.

Fastigheten har ett lättillgängligt läge på Sveavägen 155 vid Norrtull. Lokalen har entré från såväl Sveavägen 155 som från Ynglingagatan 12.
Lastkaj finns i huset och möjlighet till p-platser finns i husets varmgarage.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Lokalen är i dagsläget uppdelad i flertalet mindre kontorsrum längs lokalens långsidor samt två större öppna ytor. De mindre rummen har enligt nuvarande planlösning använts som kontor, förråd och kopiatorrum. Två separata utgångar till terrass med både morgon- och kvällssol. Lokalen nås via både trappa och hiss. och kan nås såväl från Sveavägen 155 som från Ynglingagatan 12. Förutsättningarna till anpassning utifrån ny hyresgästs tänkta ändamål för lokalen är goda.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Norrtull
Gatuadress Sveavägen 155
Kommunikationer Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik.
Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten.
T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar.
Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.
Parkering Garage finns i huset. Separat kö och avtal för bilplats. Närmaste parkeringshus ligger på Ynglingagatan (P-Skiva 8-18).
Service I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också
bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallmästaregården och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det
närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.
Omgivning Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden.

Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.
Allmänt Fastigheten, med byggår 1963, är uppdelad i 12 våningsplan där flertalet ytor används till kontorslokaler.
Vägbeskrivning För den bilburne finns Norrtull med E4:an och E20 i nära anslutning till Sveavägen.

För mer information

Intresseanmälan