För mer information

Intresseanmälan


Sveavägen 155

  • 331 kvm
Yteffektivt och modernt kontor om 331 kvm på Sveavägen 155 invid Wennergren Center. Flexibel och yteffektiv kontorslokal om 331 kvm med svårslaget läge och goda kommunikationer på Sveavägen 155 invid Wennergren Center och Norrtull.

Rumsindelningen är i dagsläget en mix av 2 åtskiljda kontorslandskap, ett enskilt kontor, 3 mötesrum, 3 wc samt ett rymligt och fräscht pentry. Lokalen är inflyttningsklar, men kan även anpassas utifrån en ny verksamhets specifika behov. I nuläget sitter insynsskydd på lokalens fönster men dessa tas bort innan ny hyresgäst tillträder.

Alla ytskikt är genomgående fina och neutrala. Lastkaj finns i huset och här finns även möjlighet att hyra p-platser i husets varmgarage.

Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Lokalen har en mixad och flexibel planlösning där den största ytan är fördelad på två separata kontorslandskap på var sida om lokalen. Vid lokalens entré finns våtgrupp med flera wc:n och kapprum. Innaför det finns en trevlig lounge samt mötesrum. Längst in i lokalens finns ett ljust och mycket rymligt pentry med plats för många att sitta vilket gör att köket även kan fungera för stormötestillfällen. De olika rummen i lokalen avskiljs genom glasväggar vilket bidrar till en ljus känsla. I nuläget är alla fönster förutom i pentryt folierade. Denna folie tas bort innan nästa hyresgäst flyttar in vilket gör att lokalen kommer att upplevas ännu ljusare och rymligare. Lokalen nås både via hiss och trapphus.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Norrtull
Gatuadress Sveavägen 155
Kommunikationer Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik.
Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten.
T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar.
Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.
Parkering Garage finns i huset. Separat kö och avtal för bilplats. Garageplats kan hyras för 2 200 kr/mån/plats exkl moms. Närmaste parkeringshus ligger på Ynglingagatan (P-Skiva 8-18).
Service I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också
bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallarebacken och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det
närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.
Omgivning Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden.

Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.
Allmänt Fastigheten, med byggår 1963, är uppdelad i 12 våningsplan där flertalet ytor används till kontorslokaler.
Vägbeskrivning För den bilburne finns Norrtull med E4:an och E20 i nära anslutning till Sveavägen.

För mer information

Intresseanmälan