För mer information

Intresseanmälan


Sydhamnsvägen 44B

  • 3960 kvm
Lager-/industribyggnad om totalt ca 3 960 kvm som tidigare nyttjats som bageri och mark om totalt ca 7 000 kvm med bra läge nära Södertälje Hamn. Möjlighet att hyra en egen fastighet med byggnad om totalt ca 3 960 kvm samt asfalterad gårdsyta om ca 7 000 kvm med strategiskt läge ca 3 min från E4/E20, nära Södertälje Hamn och Södertälje Syd.

Fastigheten har tidigare nyttjats som bageri men kan utöver det även nyttjas för ett flertal olika ändamål och verksamhetstyper.

Ytorna består av en större lagerbyggnad i ett plan där man tidigare haft bageriverksamhet samt lager med markport från den inhängade gården. Längst ner i souterrängdelen i denna byggnad finns verkstadslokaler med egen entré och port.


Vidbyggt till den stora byggnaden finns en sidobyggnad i tre våningsplan som rymmer cafédel och brödbutik i entréplan, kontor på övre planet samt personalutrymmen och lager i källarplan. Från entréplanet finns en passage som leder direkt in till bageridelen.

Planlösning

Ytorna fördelas över olika våningsplan. Den stora lager/industribyggnaden rymmer bageri och lager i ett våningsplan med markport för inlastning mot gården på framsidan. Sidobyggnaderna rymmer cafédel, brödbutik, personalutrymmen, lager och kontor fördelat på tre våningsplan.
Längst ner i byggnaden mot tågspåret på baksidan finns verkstadsytor med egen entré och portar.

Fastigheten

Kommun Södertälje
Ort Södertälje
Område Södertälje
Gatuadress Sydhamnsvägen 44B
Kommunikationer Fastigheten är strategiskt belägen ca 2-3 minuters bildfärd från E4/E20 samt nära Södertälje Hamn och tågstationen Södertälje Syd.
Parkering Gott om parkeringsplatser samt uppställningsyta på fastigheten.
Service I närheten ligger en mängd olika serviceföretag. På kort gångavstånd ligger en Willys-utik. Även Scania, Scandic Hotels samt Friskis & Svettis finns i området.

För mer information

Intresseanmälan