För mer information

Intresseanmälan


Torget 4 C

  • 60-78 kvm
Optimalt läge för Pop-Up butik om 60 kvm i bästa läge vid torget i centrala Trosa Attraktiv butikslokal om 60 kvm med ett förstklassigt läge i centrala Trosa genom sin placering vid torget och bron över Trosa å.

Här ges möjlighet att öppna pop-up butik eller en långsiktig butik. Pop-Up-läget är optimalt med tanke på vilken populär sommardestination Trosa är. Nyttja flödet av turister, köpstark lokalbefolkning och båtgäster för att exponera en kollektion, öppna outlet eller bygga varumärke.

Lokalen har optimal exponering då den har hörnläge och är försedd med två skyltfönster mot torget samt ytterligare tre fönster mot bron och den välfrekventerade promenaden längs med Östra Ågatan.

Butikslokalen är i ett mycket gott skick, med vitmålad träpanel och gråmelerat golv, som tillsammans med de många fönstren gör lokalen mycket ljus och inbjudande. I den öppna ytan vid lokalens entré finns praktiska väggfasta bänkar för förvaring och exponering av varor. Det är även möjligt att hyra till ett lagerutrymme om ca 18 kvm i det intilliggande huset, vilket nås smidigt via lokalens bakdörr mot innergården.

Ett tillfälle som sällan återkommer att etablera sig i Trosas absolut bästa läge, så tveka därför inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av en stor öppen butiksyta om sammanlagt ca 60 kvm med entré och skyltfönster mot torget i Trosa, vilket ger förstklassiga möjligheter till exponering av varor och tjänster. I de inre delarna av lokalen finns ett litet pentry, WC, samt en bakdörr som leder till ett trapphus mot innergården. Vid innergården finns möjlighet att hyra en förråds-/lageryta om ytterligare ca 18 kvm.

Fastigheten

Kommun Trosa
Ort Trosa
Område Trosa
Gatuadress Torget 4 C
Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget mitt i Trosa är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Direkt utanför fastigheten finns en korttidsparkering för besökare, på intilliggande gator finns fler p-platser, och vid busstorget ca femtio meter bort finns en stor parkeringsplats för besökare.

Buss: Endast ca 200 meter från fastigheten finns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.
Service I centrala Trosa finns gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Omgivning Fastigheten ligger så centralt det bara går i idylliska Trosa, genom sitt unika läge vid det populära och välbesökta Torget precis invid bron över Trosa å. Hela Trosas centrum präglas av småskalig och pittoresk bebyggelse och är en populär destination för semestrande besökare. Många är även de som förstått att uppskatta den charmiga staden och därför valt att flytta till Trosa, vilket medfört att befolkningen länge ökat i en stadig takt.
Vägbeskrivning Fastigheten ligger med adress Torget 4 C, mitt i centrala Trosa precis vid Trosa å. Adressen nås enkelt från såväl Östra som Västra långgatorna, vilka löper på var sin sida av ån.

För mer information

Intresseanmälan