För mer information

Intresseanmälan


Ulvsundavägen 108

  • 686 kvm
Butik/lager, showroom/kontor, produktion/lager lokal med flera användningsområden. Lokal i markplan medngsmöjligheter, högt i tak samt bra skyltläge. Kombilokal i markplan med bra inlastningsmöjligheter, högt i tak och bra skyltläge!

Ytorna nyttjats idag som lager, butik, kontor samt enklare verkstad.
Lokalen renoverades 2016 och håller en bra standard med slipade grå betonggolv samt vita väggar.

Här finns förutsättningar att skapa en yteffektiv lokal helt efter behov och önskemål!

Fastigheten har ett mycket bra skyltläge längs med Ulvsundavägen och med närhet till Bromma flygplats, Ulvsunda industriområde, Bromma Blocks samt E18.

Planlösning

Lokalen är belägen i markplan med entré mot Ulvsundavägen, utöver en vanlig besöksentré finns även stora portar med möjlighet till inlastning och med parkering invid.

I framkant mot portarna finns en yta om ca 200kvm som skulle kunna användas för en mindre butik/showroom.
Idag används ytan som lager och verkstad med möjlighet att köra in en mindre lastbil.

Lokalen fortsätter vidare inåt till en stor öppen yta om ca 350kvm med en takhöjd om ca 4,3.
Denna yta har använts som butik, lager och färgbutik.
I anslutning till denna yta finns ytterligare en lageryta med tillgång till en mindre lastkaj som är belägen på baksidan av lokalen inne på gården.

Utöver finns två kontorsrum, ett kök samt 4 wc varav en med dusch.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Bromma
Område Ulvsunda
Gatuadress Ulvsundavägen 108
Kommunikationer Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till lokalen.
Service I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.
Omgivning Fastigheten ligger på Ulvsundavägen i Ulvsunda industriområde, intill Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks. Området präglas av företagande och verksamheterna består till övervägande delar av lättare industri och handel, med ett flertal yrkesbutiker, grossister, bilhandlare och verkstäder m.m.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1939-1940 för AB Fructus, som tillverkade den klassiska läskedrycken Pommac i lokalerna, och den gamla Fructusskylten sitter än i dag kvar på taket som ett väl synligt landmärke mot Ulvsundavägen.
Vägbeskrivning Ulvsundavägen (länsväg 279) är en av Stockholms större trafikleder och nås enkelt söderifrån via bl.a. Drottningholmsvägen och Huvudstaleden/Norrbyvägen/Kvarnbacksvägen, och norrifrån via bl.a. E18, Bällstavägen och Karlsbodavägen.

För mer information

Intresseanmälan