För mer information

Intresseanmälan


Ulvsundavägen 108

  • 120-120 kvm
Endast ett rum/lokal om 120kvm kvar i kontorsgemenskapen! Högst upp i denna fastighet, som ligger längs med Ulvsundavägen, finns kontorslokaler i en s.k. kontorsgemenskap, där hyresgästerna delar på gemensamma ytor i form av pentry, WC och trapphus/lounge.
Nu finns endast 120kvm tillgängligt övriga rum uthyrda!

Lokalerna är flexibla och går att anpassa för flera olika användningsområden, som exempelvis kontor, utbildning, studio, mottagning, etc. Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

Planlösning

De lediga lokalerna i denna kontorsgemenskap består dels av en större lokal om ca 120 kvm som i dagsläget är uppdelad i en stor öppen yta och två mindre kontorsrum, samt ett förråd.

Dessutom finns ytterligare två kontorsrum om 17 och 18 kvm som kan hyras var för sig eller i kombination.

Ytorna kan enkelt anpassas genom att skräddarsy planlösningarna för olika ändamål och skapa moderna, yteffektiva och funktionella lokaler som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov av lokaler att verka och trivas i.

Fastigheten

Kommun Stockholm
Ort Bromma
Område Ulvsunda
Gatuadress Ulvsundavägen 108
Kommunikationer Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.
Service I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.
Omgivning Fastigheten ligger på Ulvsundavägen i Ulvsunda industriområde, intill Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks. Området präglas av företagande och verksamheterna består till övervägande delar av lättare industri och handel, med ett flertal yrkesbutiker, grossister, bilhandlare och verkstäder m.m.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1939-1940 för AB Fructus, som tillverkade den klassiska läskedrycken Pommac i lokalerna, och den gamla Fructusskylten sitter än i dag kvar på taket som ett väl synligt landmärke mot Ulvsundavägen.
Vägbeskrivning Ulvsundavägen (länsväg 279) är en av Stockholms större trafikleder och nås enkelt söderifrån via bl.a. Drottningholmsvägen och Huvudstaleden/Norrbyvägen/Kvarnbacksvägen, och norrifrån via bl.a. E18, Bällstavägen och Karlsbodavägen.

För mer information

Intresseanmälan