För mer information

Intresseanmälan


Västra Björrödsvägen 12

  • 3000-13K kvm
Med ett ypperligt läge nära Landvetter ges nu möjlighet för dig som hyresgäst att utforma din nya lokaler. Vi bygger, ni hyr. Möjlighet till nyproducerade lokaler helt anpassade efter era behov.

Lokalerna och den nya byggnaden utformas i samråd med hyresgästen för att på så vis optimeras för verksamheten. Lokalytor upp till ca 12 500 kvm och med en byggnadshöjd på 11,5 meter är möjligt enligt gällande detaljplan.

Fastighetens markyta är ca 25 000 kvm vilket lämnar utrymme för goda rangerings-, transportvägar och uppställningsytor.

Området lämpar sig väl för industi, handel samt lager/logistikverksamhet med sin närhet till vägarna riksväg 40 och E6:an. Göteborg nås inom 15 min (19 km) med bil.

Nordic PM utvecklar strategiskt belägna fastigheter utmed de stora vägnäten över hela landet. På dessa fastigheter kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etableringar i nybyggda lokaler.

För att möta hyresgästernas behov utvecklar vi både nybyggnationer inom befintliga detaljplaner men driver även detaljplanearbeten för att tillgodose specifika önskemål från våra kunder. Tillsammans med våra blivande hyresgäster eftersträvar vi att hitta den bästa lösningen.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Fastigheten

Kommun Härryda
Ort Landvetter
Område Landvetter
Gatuadress Västra Björrödsvägen 12
Kommunikationer Bil: Till Göteborg är det endast 19 km och resan med bil tar ca 15 min.
Buss: Inom 50 från fastigheten finns närmaste busshållplats som trafikeras av linje 620.
Flyg: Landvetter flygplats nås inom 7 km. Här ifrån går både internationella avgångar samt inrikesflyg.
Omgivning Landvetter är en tätort i Härryda kommun som ligger i Västra Götalands län. En liten del av västra delen i kommunen är en del av tätorten Göteborg. Befolkningen uppgick 2019 till ca 38 000 invånare och utvecklingen är positiv.
Vägbeskrivning Från Göteborg kör man söder ut på E6:an och efter ca 1,5 kvm tar man avfarten mot Borås (Riksväg 40). Fortsätt på riksväg 40 ca 15 kvm och ta avfarten mot Eskilsbyvägen (542). Kör 1 km och sväng sedan höger in på Västra Björrödsvägen.

För mer information

Intresseanmälan