För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Veddestavägen 13

  • 151 kvm
Kontorslokal med flera rum och mycket låg hyra i Veddesta Centrum, Järfälla Denna mycket prisvärda lokal i Veddesta Centrum består av fyra kontorsrum av olika storlek, varav de två största är försedda med parkettgolv. Här finns ytterligare ett kontorsrum, som använts som pentry/pausyta. Strax intill lokalen finns gemensamma ytor i form av bl.a. pentry, pausyta och WC som delas med de andra hyresgästerna på samma våningsplan.

Detta är ett bra tillfälle att hyra kontorslokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 1 000 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas under 2019 för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 1 000 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Planlösning

Lokalen består av fyra kontorsrum i varierande storlek på båda sidor om den korridor som löper i mitten av den genomgående lokalen med fönster i två väderstreck. Dessutom finns här även ett större pentry med pausyta.

Fastigheten

Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Järfälla
Gatuadress Veddestavägen 13
Kommunikationer Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.
Parkering Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.
Service I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.
Omgivning Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.
Allmänt Fastigheten kommer på sikt att rivas för att ge plats för 1 500 nya bostäder och rivningsarbetena är planerade att inledas under 2019. Hyresavtalen vi erbjuder i fastigheten är därför tidsbegränsade "rivningskontrakt" med låg hyra.
Vägbeskrivning Från E18/Enköpingsvägen tar man av vid trafikplats Barkarby och följer sedan Viksjöleden västerut i cirka 900 meter där man tar av åt vänster in på Veddestavägen, vid Statoilmacken. Efter cirka 600 meter hittar man sedan Veddesta Centrum, på Veddestavägen 13.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.