För mer information

Intresseanmälan

Veddestavägen 13

  • 386 kvm
Lagerlokal i skyddsrum med låg hyra i Veddesta Centrum, Järfälla Denna stora lokal har tills nyligen använts som gym och består huvudsakligen av flera stor öppna ytor i ett skyddsrum i fastighetens källarvåning. Lokalen nås via tre entréer, varav en stor bastant skyddsrumsdörr, mot fastighetens källarkulvert - vilken leder till en utvändig lastkaj för smidig logistik.

I lokalen finns även förrådsytor, en f.d. receptionsdel, samt två stora omklädningsrum i varsin ände av lokalen vilka båda är försedda med dusch och WC. Bilderna i annonsen visar lokalen innan den tömts på inredning av den förre hyresgästen, vilket nu är gjort.

Detta är ett bra tillfälle att hyra lagerlokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 900 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 900 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av flera stora öppna ytor som lämpar sig för lagerhållning, några förrådsrum, ett par omklädningsrum med duschar och WC, samt en yta som använts som reception av den tidigare hyresgästen som nyttjat lokalen som ett gym.

Fastigheten

Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Järfälla
Gatuadress Veddestavägen 13
Kommunikationer Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.
Parkering Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.
Service I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.
Omgivning Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.
Allmänt Fastigheten kommer på sikt att rivas för att ge plats för 1 500 nya bostäder och rivningsarbetena är planerade att inledas under 2019. Hyresavtalen vi erbjuder i fastigheten är därför tidsbegränsade "rivningskontrakt" med låg hyra.
Vägbeskrivning Från E18/Enköpingsvägen tar man av vid trafikplats Barkarby och följer sedan Viksjöleden västerut i cirka 900 meter där man tar av åt vänster in på Veddestavägen, vid Statoilmacken. Efter cirka 600 meter hittar man sedan Veddesta Centrum, på Veddestavägen 13.

För mer information

Intresseanmälan