För mer information

Intresseanmälan

Veddestavägen 13

  • 115 kvm
Kontorslokal med mycket låg hyra i Veddesta Centrum, Järfälla Denna kontorslokal ligger på plan 5 i fastigheten och består av tre kontorsrum i gott skick med fönster mot fastigheten stora innergård. Intill kontorsrummen finns en öppen yta med ett pentry och pausyta/minlounge. Lokalen har även WC, samt ett större rum utan fönster som använts som förråd.

Vägg i vägg med lokalen finns en rymlig konferensanläggning med gott om plats, och som får disponeras fritt av hyresgästerna i fastigheten. Och på andra sidan om lokalen finns ytterligare lediga kontorsytor, från 41 kvm och uppåt, som kan kopplas ihop med denna lokal genom att ta upp en dörr mellan lokalerna.

I dagsläget finns ett antal kontorsmöbler i lokalen, och dessa kan övertas utan kostnad av ny hyresgäst om så önskas.

Detta är ett bra tillfälle att hyra kontorslokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 1 000 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas under 2019 för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 1 000 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Planlösning

Lokalen består av tre kontorsrum, med glaspartier mot en intilliggande öppen yta med pentry och pausyta. Dessutom finns ett stort förrådsrum, samt en WC i lokalen.

Fastigheten

Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Järfälla
Gatuadress Veddestavägen 13
Kommunikationer Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.
Parkering Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.
Service I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.
Omgivning Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.
Allmänt Fastigheten kommer på sikt att rivas för att ge plats för 1 500 nya bostäder och rivningsarbetena är planerade att inledas under 2019. Hyresavtalen vi erbjuder i fastigheten är därför tidsbegränsade "rivningskontrakt" med låg hyra.
Vägbeskrivning Från E18/Enköpingsvägen tar man av vid trafikplats Barkarby och följer sedan Viksjöleden västerut i cirka 900 meter där man tar av åt vänster in på Veddestavägen, vid Statoilmacken. Efter cirka 600 meter hittar man sedan Veddesta Centrum, på Veddestavägen 13.

För mer information

Intresseanmälan