För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.

Veddestavägen 13

  • 12-60 kvm
Billiga kontorslokaler med rivningskontrakt i Veddesta Centrum, Järfälla I en s.k. kontorsgemenskap på samma våningsplan i Veddesta Centrum finns tre kontorsrum i olika storlekar om sammanlagt 60 kvm, fördelade på ett större rum om 32 kvm, samt två mindre intilliggande lokaler om 12 kvm, respektive 16 kvm.

Lokalerna ligger på plan 5 i fastigheten. Intill kontorsrummen finns öppna ytor med pentry och pausyta/minlounge och WC, som delas med övriga hyresgäster på samma våningsplan. I samma hus finns även en rymlig konferensanläggning med gott om plats, och som får disponeras fritt av hyresgästerna i fastigheten.

Detta är ett bra tillfälle att hyra kontorslokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 1 000 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas under 2019 för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 1 000 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Planlösning

Det större kontorsrummet är ca 32 kvm på plan 5 i fastigheten, och de två intilliggande lokalerna utgörs av två mindre kontorsrum om 12 kvm respektive 16 kvm. Lokalerna ingår i en s.k. kontorsgemenskap där hyresgästerna delar på gemensamma utrymmen i form av pentry och pausyta, samt toaletter.

Fastigheten

Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Järfälla
Gatuadress Veddestavägen 13
Kommunikationer Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.
Parkering Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.
Service I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.
Omgivning Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.
Allmänt Fastigheten kommer på sikt att rivas för att ge plats för 1 500 nya bostäder och rivningsarbetena är planerade att inledas under 2019. Hyresavtalen vi erbjuder i fastigheten är därför tidsbegränsade "rivningskontrakt" med låg hyra.
Vägbeskrivning Från E18/Enköpingsvägen tar man av vid trafikplats Barkarby och följer sedan Viksjöleden västerut i cirka 900 meter där man tar av åt vänster in på Veddestavägen, vid Statoilmacken. Efter cirka 600 meter hittar man sedan Veddesta Centrum, på Veddestavägen 13.

För mer information

Intresseanmälan

Please leave this field empty.