För mer information

Intresseanmälan


Verkstadsgatan 11

  • 187 kvm
Nu finns möjligheten att etablera butik i attraktivt handelsområde i Höganäs. Nu har ni chansen att hyra denna butikslokal om 187 kvm med bra förråd, pentry och WC.

Butikslokalen ligger i ett attraktivt handelsområde i Höganäs med flertalet outletbutiker, butiker och livsmedelsbutiker. Lokalen bjuder på ljusa fräscha ytskikt med två stora fönsterpartier från golv till tak samt en glasad dörr för optimalt ljusflöde.

Till butiken finns både trappa och ramp för att lätt kunna ta emot olika leveranser och transporter..

Vägg i vägg ligger ytterligare en vakant butikslokal om 140 kvm. Lokalytorna är flexibla och går att sammanslå för en ännu större etablering. I denna lokal finns förråd samt pentry och WC.

Lokalen står hyresledig idag, vilket möjliggör snabbt tillträdde till ytan.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Fastigheten

Kommun Höganäs
Ort Höganäs
Område Tjörröd
Gatuadress Verkstadsgatan 11
Kommunikationer Bil: Från de två stora Eropavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida.

Buss: Ca 100 m från fastigheten finns buss 201 hållplats Verkstadsgatan (Höganäs Sporthall - Höganäs Långaröd). På Kullagatan hittar ni även buss 222 (Mölle busstation - Höganäs Stadshuset) och 223 (Arild bussplats - Höganäs Stadshuset) hållplats Sandflyget som ligger ca 400 meter från fastigheten.

Flyg: Södra Höganäs i långaröd finns en liten flygplats på Sjöcronavägen.

Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten som ligger ca 2 km från centrum.
Parkering Parkeringsplatser finns på fastigheten.
Service I närområdet finns det till största del outletbbutiker, matbutiker, bilverkstad och återvinningcentral. Ärtan och Bönan ligger även i närheten som är erbjuder en härlig promendsträcka i skogen med fin natur och grillplats.

Företag som keramikfabriken, Höganäs energi, BoxinBAG & CO, Iittala outlet, Orrefors Kosta Boda, Mölle Fiskrökeri, Lager 157 och Tidningsbärarna ligger i området.

Lunchresturanger i närheten är bl.a. Pannkaksladan lite längre bort på Vetrkstdasgatan. Garage bar, Höganäs Saluhall, Jourpizza och Aquarius Pub, Cafe Bistro och Phhunn Thai.
Omgivning Tjörröds industri och handelsområde ligger i Norra delen av Höganäs. Som ursprunligen är ett fiskeläge och gruvindustri för brytning av kol med närhet till havet.

Fastigheten ligger i ett större outlet och industriområde med flertalet butiker.

Det är lätt att ta sig till fastigheten via riksväg 111 och 112 .
Vägbeskrivning Från de två stora Europavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida.

För mer information

Intresseanmälan