Lediga tjänster

För närvarande söker vi på Nordic PM nya medarbetare. I takt med att vårt företag och våra uppdrag växer har vi nu behov att rekrytera till flera tjänster. Läs mer om tjänsterna och hur du ansöker nedan.


PERSONALANSVARIG

Nordic PM söker en Personalansvarig som kan utveckla vår personalavdelning från grunden och säkerställa att vi förblir en attraktiv arbetsgivare i takt med att företaget växer. I denna roll får du vara både strategisk och operativ med ansvar för alla delar av personal-området i ett företag med korta beslutsvägar och medarbetare med stor drivkraft.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!


SÄLJANDE UTHYRARE

Som uthyrare hos Nordic PM kommer du att arbeta med att säkerställa en hög uthyrningsgrad i våra kunduppdrag från mindre fastigheter till större uthyrnings- och utvecklingsprojekt. Du kommer även arbeta aktivt med att hitta nya kunder och uthyrningsuppdrag. Uthyrningen arbetar både operativt och strategiskt och i nära samarbete med både förvaltning och marknadsavdelningen så rollen är bred med många kontaktytor. 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!


REDOVISNINGSEKONOM & EKONOMIASSISTENT

Nordic PM växer genom ett flertal nya förvaltningsuppdrag och med det behöver även vår ekonomiavdelning förstärkas. Därför söker vi nu dels en noggrann och strukturerad redovisningsekonom, dels en ekonomiassistent för stöttning på ekonomiavdelningen, som vill vara med i vår expansion.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!


STRUKTURERAD TEKNISK FÖRVALTARE MED EGET DRIV OCH HÖG SERVICEKÄNSLA

Nordic PM är inne i en spännande tillväxtfas och söker därför en teknisk förvaltare med ett brinnande intresse för teknik, service och utveckling. I denna roll får du självständigt driva ett uppdrag och ta ansvar för såväl det strategiska som det operativa tekniska arbetet samt arbetsleda driftkollegor i det dagliga arbetet ute i fastigheterna.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!