Lediga tjänster

För närvarande söker vi på Nordic PM nya medarbetare. I takt med att vårt företag och våra uppdrag växer har vi nu behov att rekrytera till flera tjänster. Läs mer om tjänsterna och hur du ansöker nedan.


KREATIV MARKNADSFÖRARE MED FOKUS PÅ DIGITAL KOMMUNIKATION

Nordic PM är inne i en spännande tillväxtfas och söker därför en marknadsförare med digitalt fokus som kan ta vår marknadsföring och kommunikation till nästa nivå.

I denna roll har du möjligheten att påverka, utveckla och förändra. Följ med på vår digitala resa och hjälp oss att göra skillnad!

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!


FASTIGHETSFÖRVALTARE

Fastighetsförvaltaren har det övergripande ansvaret för den förvaltade fastighetens intäkter och kostnader. Fastighetsförvaltaren ska planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet. Fastighetsförvaltaren ansvarar för inhämtning av all dokumentation för analys i samband med tillträdet av en ny fastighet. Fastighetsförvaltaren ansvarar även för att ta fram och följa affärsplaner och rutiner.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!


DRIFTTEKNIKER/FASTIGHETSTEKNIKER

Som drifttekniker/fastighetstekniker är man husansvarig och Nordic PM:s representant på plats i fastigheterna, som man ansvarar för att sköta som om de vore ens egna. Man ansvarar för att utföra det dagliga arbetet med tillsyn, skötsel, felavhjälpande och planerat underhåll samt det praktiska SBA-arbetet. Man ansvarar även för att skapa och upprätthålla en personlig kontakt med hyresgästerna och att lösa felanmälningar.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!

 

Välkommen att kontakta mig för mer information

Bild på Madeleine Eckerwall

Madeleine Eckerwall

Tel: 070-9656570

E-post