Redovisningsekonom & Ekonomiassistent

Nordic PM växer genom ett flertal nya förvaltningsuppdrag och med det behöver även vår ekonomiavdelning förstärkas. Därför söker vi nu dels en noggrann och strukturerad redovisningsekonom, dels en ekonomiassistent för stöttning på ekonomiavdelningen, som vill vara med i vår expansion.

Arbetsuppgifter

Såväl redovisningsekonom som ekonomiassistent kommer utgöra en del av Nordic PM:s ekonomiavdelning som i nuläget består av tre personer och man rapporterar till vår ekonomichef. Rollerna är omfattande och innebär många olika kontaktytor, såväl internt som med företagets kunder och leverantörer. Arbetsuppgifterna är många och varierande, och eftersom vi är konsulter behöver vi dagligen anpassa vårt arbete utifrån våra kunders behov och förutsättningar. Det betyder även att arbetsuppgifterna kan vara både mer krävande och av enklare karaktär. Följande arbetsuppgifter kommer, i större eller mindre omfattning, att ingå för vår redovisningsekonom att utföra självständigt medan det är av mer stöttande karaktär för vår ekonomiassistent:

  • Leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Löpande redovisning
  • Anläggningsregister för inventarier och fastigheter
  • Sammanställning och betalning av skatt och moms
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Sammanställning och redovisning av bokslut enligt kundens redovisning
  • Andra förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet från liknande roll.

Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inte ett krav.

Dina personliga egenskaper

Som person är du noggrann och prestigelös och gillar att arbeta med siffror.

Arbetsbelastningen varierar över tid och under vissa perioder är den högre varför du bör gilla ett högt tempo och att tidvis arbeta under tidspress. Här behövs en god förmåga att arbeta strukturerat utifrån varje situation. Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.

Placeringsort: Stockholm (Nacka)

Sista ansökningsdag 1 mars 2019.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Redovisningsekonom” eller ”Ekonomiassistent” i ämnesraden beroende på vilken tjänst du söker.