Redovisningsekonom

Vi på Nordic PM söker en redovisningsekonom 

Nordic PM växer genom ett flertal nya förvaltningsuppdrag och med det behöver även vår ekonomiavdelning förstärkas. Därför söker vi nu en noggrann och strukturerad redovisningsekonom som vill vara med i vår expansion.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av Nordic PM:s ekonomiavdelning som i nuläget består av sex personer och du rapporterar till vår ekonomichef. Rollen är omfattande och innebär många olika kontaktytor, såväl internt som med företagets kunder och leverantörer. Som redovisningsekonom hos Nordic PM kommer du bland annat arbeta med löpande bokföring, avstämningsarbeten och bokslut samt att bidra till att utveckla avdelningens processer.

Dina kvalifikationer

Vi söker en målmedveten person med lösningsfokus och som har flera års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har relevant akademisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsekonomi.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser. Vi söker en lagspelare med eget driv och vilja att utvecklas i sin yrkesroll. Du är kommunikativ och trivs med många bollar i luften. Vidare är du en pålitlig och noggrann person som trivs med att arbeta i team.

Du behöver även kunna uttrycka dig väl i skrift på såväl svenska som engelska.

Dina personliga egenskaper

Då vi är konsulter behöver vi dagligen anpassa oss efter våra kunders behov och förutsättningar. Det kräver en god förmåga att arbeta strukturerat utifrån varje situation. Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som redovisningsekonom får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är på heltid och placering är på vårt huvudkontor i Danvikstull i Nacka.


Ansökan:

Sista ansökningsdag 2020-02-29.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Redovisningsekonom” i ämnesraden.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 070-22 59 508.

 

Välkommen att kontakta mig för mer information

Bild på Mathilda Reinius

Mathilda Reinius

Tel: 0702-25 95 08

E-post