Fastighetsutveckling

Nordic PM erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom fastighetsutveckling, anpassade för att möta våra kunders behov. Vi är engagerade och affärsinriktade samarbetspartners som tar fram möjligheter till förbättringar för såväl hyresgäster som för fastighetsägare.

Vårt förädlingsarbete höjer värdet på fastigheterna och vi arbetar med känsla för kvalitet och med fokus på avkastning. Det kan röra sig om allt från utvecklingsprojekt i en kunds organisation, analysuppdrag, upphandlingar eller hyresgästanpassningar av lokaler, utveckling av restauranger, till omfattande förändringar av fastigheters användningsområde från tomma skal till intäktsbringande verksamheter.

Vi är flexibla och kan erbjuda olika kombinationer av tjänster efter vad som passar bäst för varje kund. Ingen uppgift är för liten och ingen möda besparas för att uppnå optimalt resultat. Våra projektledare kan bistå under hela processen, från tom lokal till dess att hyresgästen flyttar in.

Genom vårt arbetssätt, vårt kontaktnät och vår erfarenhet, har vi gedigen kunskap om vad som händer inom fastighetsmarknaden. Vi delar gärna med oss av dessa kunskaper.

Välkommen att kontakta oss för närmare information om hur vi på Nordic PM arbetar med fastighetsutveckling och vad vi skulle kunna göra för er.

Välkommen att kontakta mig för mer information

Bild på Joakim Orthén

Joakim Orthén

Huvudansvarig Fastighetsutveckling

Tel: 070-2540601

E-post